Poslovni uzlet grada Virovitice 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Virovitice 2016.
Više informacija

Lokacija

Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici, Virovitica, Matije Gupca 78

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o temama predavanja i predavačima saznajte na linku.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Virovitice 2016. Pixsell / Virovitica

Poslovni uzlet grada Virovitice održat će se 20. svibnja 2016. u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici.

Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Viroviticom organizira besplatne edukacije i predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe zainteresirane za usavršavanje svojih poslovnih, menađerskih i marketinških kompetencija te one koji se žele informirati o mogućnostima unaprjeđenja poslovanja, upravljanja i konkurentnosti u poslovnom svijetu.

Polaznike će renomirani stručnjaci opskrbiti informacijama, novostima i savjetima primjenjivim u bankarskom sustavu, menadžmentu, marketinškom i strateškom razvoju, a ujedno će saznati više o EU fondovima namijenjenim za ruralni razvoj i profesionalnoj rekonstrukciji kriznog poslovnog momenta. Uz specifikaciju koraka koje vode povoljnom kreiranju vrhunske marketinške i brend strategije, polaznici će usvojiti i temeljne upravljačke vještine prezentirane na konkretnim realnim slučajevima.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Virovitice pozdravit će i gradonačelnik Ivica Kirin, te dekanica Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici.

Usprkos svojoj proaktivnosti i urođenim rukovodstvenim sposobnostima poduzetnici nerijetko mogu zateći svoja poduzeća uzdrmana kriznom situacijom. U neprilici, vlasnici poduzeća i obrta posežu za strategijom, modelima i rješenjima konstruiranim za preživljavanje i u tom trenutku ključno postaje menadžerstvo kao upravljačka funkcija za rekonstruiranje poduzeća.

Nikola Nikšić, savjetnik za menadžment i suosnivač tvrtke Konter polaznike će podučiti kako kreirati i realizirati pobjedničku staretgiju.Politika ruralnog razvoja EU-a kontinuirano se razvija u svrhu susretanja izazova vezanih uz ruralna područja. S ciljem poticanja konkurentnosti poljoprivrede, osiguravanja održivog upravljanja prirodnim resursima i uravnoteženja teritorijalnog razvoja ruralnih gospodarstava, poduzetnicima i obrtnicima na raspolaganje su stavljena sredstva iz EU fondova.  Antonio Surjan  Žanko, Jurica Zorman, EGK će održati predavanje o EU fondovima te ruralnom razvoju.

Savjetnik za prodaju poslovnim korisnicima u Hrvatskom Telekomu Krešimir Jusup tijekom predavanja će vam pojasniti i upoznati vas sa cloud tehnologijom. Što je uopće Cloud? kako korištenjem Clouda smanjiti troškove poslovanja? Što znači dostupnost Cloud usluga za moj posao i koje koristi imam od toga. Također, predavanje će održati Karlo Stojčević iz Red point-a. Na temu brendiranja poljoprivrednih proizvoda.

Poslovni uzlet projekt je koji je pokrenut na inicijativu Poslovnog dnevnika, a manifestira se u obliku edukacija, predavanja, interaktivnih radionica i panel diskusija. Već treću godinu za redom projekt doprinosi promicanju malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva te prenošenju znanja među stručnjacima.

 

 

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Virovitice 2016.

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Virovitice 2016.

  Nikola Nikšić, Konter savjetovanje

 • Poslovni uzlet grada Virovitice 2016.

  Karlo Stojčević, RedPoint

 • Poslovni uzlet grada Virovitice 2016.

  Jurica Zorman, Euro Grant Konzalting

 • Poslovni uzlet grada Virovitice 2016.

  Antonio Surjan Žanko, Euro Grant Konzalting