Poslovni uzlet Velike Gorice 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Velike Gorice 2016.
Više informacija

Lokacija

Pučko otvoreno učilište, Velika Gorica

Program

Program edukacija pogledajte ovdje.

Više o predavačima i temama predavanja saznajte na linku.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Velike Gorice 2016. Pixsell

Poslovni uzlet grada Velike Gorice održat će se 6. svibnja 2016. na Pučkom otvorenom učilištu. 

Poslovni dnevnik organizira u suradnji s Gradom Velikom Goricom i Zagrebačkom županijom korisne poslovne edukacije i predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe koje žele produbiti svoja znanja i sposobnosti u marketingu, novim tehnologijama i financijama.

Polaznike će profesionalci iz vitalnih poslovnih grana informirati o novostima iz poslovnog svijeta te opskrbiti savjetima iz bankarstva, novih tehnologija, brendiranja i naučiti sve o efikasnom prilagođavanju poslovnim izazovima.  Uz savjete o financijskim mogućnostima za pribavljanje sredstava pri otvaranju biznisa, polaznici će saznati koji su koraci za izgradnju uspješne i efektivne brend strategije te kako s novim tehnologijama brže, povoljnije i jednostavnije do pravilnog vođenja poslovanja s različitih lokacija.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Velike Gorice pozdravit će i gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić  te župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

U sklopu edukativnog dana poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-a imat će priliku prisustvovati panel diskusiji na temu 'Optimizacija i uštede kroz energetsku održivost', a kroz interaktivna i tematski različito usmjerena predavanja svi prisutni naučit će teorijske stavke profesionalaca svakodnevno primjenjivati u službi poslovnog uspjeha.

Polaznici će biti upućeni u najnovije informacije iz financijskog sektora i saznati koji su najaktualniji natječaji za sredstva iz EU fondova. Otvaranje i održavanje konkurentnog biznisa često ovisi i o neprestanim investicijama, pri čemu nam pomaže širok raspon bankarskih proizvoda. Prisutni će saznati koji su proizvodi najfleksibilniji i najpogodniji za njihove specifične primjere, a stečeno će znanje iz područja financija moći kombinirati sa savjetima marketinških stručnjaka. Sudionici Poslovnog uzleta naučit će kako pametno upotrijebiti budžet za stvaranje vrhunskih brend strategija koje će im donijeti prednosti na tržištu i pomoći pri održavanju visine cijena, dok će im savjeti NLP trenera pomoći zadržati fleksibilnost u svim poslovnim situacijama.

 

Poslovni uzlet održava se diljem Hrvatske s ciljem promicanja i unaprijeđenja kvalitete poslovanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima za poslovne teme, informacije i alate u svrhu poboljšanja poslovnog statusa, a polaznici predavanja napuštaju s korisnim iskustvom i novim kontaktima.

 

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet Velike Gorice 2016.

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet Velike Gorice 2016.

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet Velike Gorice 2016.

  Tomislav Ceronja, HYPE

 • Poslovni uzlet Velike Gorice 2016.

  Dragana Mladenović, Miroras