Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije 2017.
Više informacija

Lokacija

Općina Hum na Sutli (Hum na Sutli 175) u Konferencijskoj dvorani

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije 2017. Matija Topolovec/PIXSELL

Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije održao se 13. travnja 2017.  u Općini Hum na Sutli (Hum na Sutli 175) u Konferencijskoj dvorani. Riječ je o projektu Poslovnog dnevnika koji je pokrenut početkom 2014. godine u suradnji s partnerima te gradovima i županijama diljem Republike Hrvatske. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Ovim projektom želi se omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju, stoga i četvrtu godinu zaredom Poslovni dnevnik nastavlja s programima potpore za malo i srednje poduzetništvo u Lijepoj našoj. U travnju se nova prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata, otvorila za poduzetnike Krapinsko-zagorske županije. Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. 

Ovogodišnju manifestaciju otvorio je gospodin Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika, gospodin Zvonko Jutriša, načelnik općine Hum na Sutli te gospodin Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije. Nakon pozdravnih govora organizatora i domaćina slijedila je panel diskusija u kojoj se raspravljalo o "Decentralizaciji i razvojnoj ulozi županija, gradova i općina", a potom i dvije interaktivne radionice. U prva o "Financijskim potporama i razvojnim potencijalima gospodarstvenika", a konstruktivnoj raspravi na radionici pridonjeli su primjeri dobre prakse poduzetnika iz Krapinsko-zagorske županije.

U drugoj radionici gospodina Karla Stojčevića, direktora kreativne agencije Red Point, bilo je govora o "Trendovima u marketingu za mala poduzeća". Riječ je o agenciji koja se specijalizirala u transformaciji tržišnih marki u prikladne medijske prostore, ali isto tako i u pretvaranju medijskih niša u punokrvne i relevantne tržišne marke, stoga je ovo bila idealna prilika da naučite nešto novo o modernom marketingu i njegovoj primjeni na mala poduzeća.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.