Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije 2017.
Više informacija

Lokacija

Općina Hum na Sutli (Hum na Sutli 175) u Konferencijskoj dvorani

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije 2017. Matija Topolovec/PIXSELL

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja pozvani su na Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije koji će se 13. travnja 2017.  održati u Općini Hum na Sutli (Hum na Sutli 175) u Konferencijskoj dvorani. Riječ je o projektu Poslovnog dnevnika koji je pokrenut početkom 2014. godine u suradnji s partnerima te gradovima i županijama diljem Republike Hrvatske. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Ovim projektom želi se omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju, stoga i četvrtu godinu zaredom Poslovni dnevnik nastavlja s programima potpore za malo i srednje poduzetništvo u Lijepoj našoj. U travnju se nova prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata, otvara za poduzetnike Krapinsko-zagorske županije. Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Ovogodišnju manifestaciju otvorit će gospodin Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika, gospodin Zvonko Jutriša, načelnik općine Hum na Sutli te gospodin Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije. Nakon pozdravnih govora organizatora i domaćina slijedi panel diskusija u kojoj će se raspravljati o Decentralizaciji i razvojnoj ulozi županija, gradova i općina, a potom i dvije interaktivne radionice. U prvoj će se tematizirati o Financijskim potporama i razvojnim potencijalima gospodarstvenika, a konstruktivnoj raspravi na radionici svakako će pridonijeti primjeri dobre prakse poduzetnika iz Krapinsko-zagorske županije.

U drugoj radionici gospodina Karla Stojčevića, direktora kreativne agencije Red Point, bit će govora o Trendovima u marketingu za mala poduzeća. Riječ je o agenciji koja se specijalizirala u transformaciji tržišnih marki u prikladne medijske prostore, ali isto tako i u pretvaranju medijskih niša u punokrvne i relevantne tržišne marke, stoga je vaša idealna prilika da naučite nešto novo o modernom marketingu i njegovoj primjeni na mala poduzeća.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji. Dođite na Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije i učinite svoje poslovanje produktivni(ji)m.