Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije
Više informacija

Lokacija

HGK - Županijska komora Bjelovar (Petra Preradovića 4/1)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije Bjelovar/Thinkstock

Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije održat će se 24. svibnja 2018. u HGK - Županijskoj komori Bjelovar (Petra Preradovića 4/1) s početkom u 10 sati!

Poslovni dnevnik u suradnji s Bjelovarsko-bilogorskom županijom organizira ciklus besplatnih i korisnih programa za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje smatraju ključem uspjeha.

Ovogodišnji Poslovni uzlet otvorit će gospodin Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika i gospodin Damir Bajs, župan Bjelovarsko-bilogorske županije. Po završetku uvodnih govora održat će se panel diskusija pod nazivom "Razvoj poduzetništva u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i uspješno realizirani EU projekti" na kojoj će sudjelovati lokalni stručnjaci i poduzetnici s iskustvom povlačenja novca iz fondova Europske unije te svojom pričom i iskustvom motivirati sve prisutne na unaprjeđenje poslovanja.

Nastavno na panel diskusiju uslijedit će seminar pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja za poduzetnike". Sudionici seminara imat će priliku naučiti što su fondovi Europske unije, koja su pravila korištenja fondova i što se sve financira. Također, predstavit će se aktualni natječaji i pojasniti kako najlakše doći do informacija, kakve su procedure i načini prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi prilikom vrednovanja projekta.

Po završetku seminara, održat će se i interaktivna radionica "Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?" na kojoj će sudionici imati priliku sami sudjelovati u pripremi natječajne dokumentacije. Na radionici će se prolaziti uvjeti koje je potrebno poznavati prije prijave na natječaj, a potom na primjeru nekog od sudionika pokazati kako pravilno ispuniti prijavne obrasce. Pojasnit će se priprema potporne dokumentacije te procedura slanja konačne projektne prijave. Zaključno će se ostaviti mjesta za pitanja svih sudionika. Seminar i radionicu vodit će gosp. Antonio Surjan Žanko, stručnjak za pripremu i provedbu EU projekata te direktor tvrtke Zlatni plamen d.o.o.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.

Uložite u svoje poslovanje! Prijavite se na besplatni seminar i radionicu te saznajte kako do novca iz fondova Europske unije!