Poslovni uzlet grada Trilja 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Trilja 2016.
Više informacija

Lokacija

Gradsko kino Trilj (Poljičke Republike bb)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte na linku.

Više o temama predavanja i predavačima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Trilja 2016. Pixsell

Poslovni uzlet grada Trilja održat će se 13. svibnja 2016. u Gradskom kinu Trilj (Poljičke Republike bb).

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-ova i svi zainteresirani za usvajanje poslovnih znanja i kompetencija imat će priliku u Trilju prisustvovati u sklopu besplatnog edukativnog dana na interaktivnim predavanjima, panel diskusiji i druženju u okviru Poslovnog uzleta.  Poslovni uzlet grada Trilja održava se u suradnji s Gradom Triljom i Splitsko-dalmatinskom županijom, a polaznici će edukacije osim s usvojenim znanjima napustiti i s novim informacijama, iskustvima i kontaktima.

Polaznici će se putem interaktivnih predavanja, izravne komunikacije s predavačima i teorije ilustrirane na realnim primjerima informirati o mogućnostima za osnivanje zadruge i prodaju zadružnih proizvoda, EU fondovima za ruralni razvoj i poslovnoj prilici koju za mlade predstavlja ekološka poljoprivreda. Uz savjete stručnjaka o strategiji za zadobivanje bespovratnih sredstava iz EU fondova, sudionici edukacija saznat će kako mlade uključiti u poljoprivredu te sve o Cloud uslugama – novim tehnologijama u službi poslovanja.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta pozdravit će i gradonačelnik grada Trilja Ivan Šipić te župan Splitsko- dalmatinske  županije Zlatko Ževrnja. 

Sudionici će imati mogućnost prisustvovati na otvorenju i zanimljivoj panel diskusiji na temu 'Kako mlade uključiti u poljoprivredu' gdje će poslušati savjete lokalnih poduzetnika, nakon čega će za sve polaznike Poslovnog uzleta uslijediti druženje i zakuska.

Sudjelovanjem na edukacijama polaznici će saznati najnovije informacije o aktualnim temama, prezentirat će im se  podaci o mogućnostima za otvaranje vlastitog biznisa i koraci za dobivanje poticaja. Uz savjete iz financijskog segmenta, prisutni će usvojiti vještine specifične za prodaju zadružnih proizvoda te naučiti poslovati efikasno i sigurno i izvan zidova vlastitog ureda. Stručnjaci iz ključnih aspekata poslovanja naučit će zainteresirane trikovima i tehnikama koje će im pomoći na putu do uspjeha i predstaviti metode kojima se svakodnevno koriste uspješna poduzeća koja godinama konkuriraju na domaćim i inozemnim tržištima.

Poslovni uzlet održava se diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima, a poslovne informacije donose renomirani stručnjaci demonstrirajući ih na realnim primjerima. Poslovni uzlet idealna je prilika za druženje, razmjenu iskustva s drugim kolegama i proširivanje mreže poslovnih kontakata.

 

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Trilja 2016.

  Krešimir Budiša, UHY Savjetovanje

 • Poslovni uzlet grada Trilja 2016.

  Jelena Petrov, RERA

 • Poslovni uzlet grada Trilja 2016.

  Ilda Stanojević , Hrv. centar za zadružno poduzetništvo

 • Poslovni uzlet grada Trilja 2016.

  Danijela Grizelj, Hrv. centar za zadružno poduzetništvo

 • Poslovni uzlet grada Trilja 2016.

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom