Poslovni uzlet grada Supetra 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Supetra 2016.
Više informacija

Lokacija

Hotel Amor, Put Vele Luke 10, Supetar

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Supetra 2016. Pixsell / Supetar

Poslovni uzlet grada Supetra održati će se 21. listopada 2016. u Hotelu Amor, Put Vele Luke 10.

 

Poslovni dnevnik, vodeće hrvatske poslovne novine, u suradnji s Gradom Supetrom i Splitsko-dalmatinskom županijom organizira korisne edukacije i predavanja namijenjene poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-ova kao i za svima onima koji vlastita znanja i vještine iz područja marketinga, novih tehnologija te financija žele dodatno produbiti.

Renomirani predavači tako će u sklopu Poslovnog uzleta grada Supetra, zakazanog za 21. listopada 2016. godine, sve zainteresirane sudionike i polaznike navedenih edukacija informirati o novostima iz svijeta tehnologije te im približiti kako uz tehnologiju olakšati uočavanje sa svakodnevnim poslovnim izazovima. Također, sudionici će ujedno imati i priliku saznati sve o uspješnom menadžmentu destinacijskih organizacija kao i poreznim aspektima poslovanja turističkih agencija. 

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Supetra pozdravit će i gradonačelnica Ivana Marković te župan Splitsko-dalmatisnke županije, Zlatko Ževrnja.

U sklopu edukativnog dana održati će se i panel diskusija na temu "Poticajno okruženje za razvoj poduzetništva" u sklopu kojega će i poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-a moći sudjelovati što otvara posebno koristan prostor dijaloga s ciljem poboljšanja poduzetničke klime. Tematski različite i interaktivno usmjerene radionice potaknut će sudionike kako na efikasan naćin povećati konkurentnost i poslovni uspjeh te postati dijelom mozaika budućeg gospodarskog rasta.

Poslovni uzlet manifestacija je koja se održava diljem Hrvatske s ciljem promicanja pozitivnih rezultata, ali i unaprjeđenja kvalitete poslovanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva koje ima ključnu ulogu u kreiranju BDP-a i zapošljavanju. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za poslovne teme, informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa, a dosadašnja su iskustva pokazala da polaznici edukacija Poslovnih uzleta iste napuštaju obogaćeni korisnim iskustvom i novim kontaktima.