Summit poduzetništva – završna manifestacija Poslovnog uzleta

PCZ Konferencije Summit poduzetništva – završna manifestacija Poslovnog uzleta
Više informacija

Lokacija

Zagreb, Dvorana Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/1

Program

Program summita pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Summit poduzetništva – završna manifestacija Poslovnog uzleta Sanjin Strukic/PIXSELL

Zagreb, Dvorana Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/1

14. prosinca 2016.

Summit poduzetništva mjesto je susreta istaknutih poduzetnika, predstavnika izvršne vlasti, potpornih poduzetničkih institucija te gradonačelnika i župana kako bi se kroz razne formate diskusije, prezentacije i stručna izlaganja promovirale ideje za rješenje ključnih problema segmenta malog poduzetništva te potaknuo širi dijalog o modelima i instrumentima poticanja istog te rasprava o razvojnim pravcima domaćeg gospodarstva. Summit poduzetništva bavit će se temama kao što su promicanje investicijske klime na lokalnoj, regionalnoj i državnoj razini, reforma javne uprave, uspostava jače sinergije jedinica lokalne i regionalne samouprave i poduzetnika, promocija lokalnih i državnih modela i instrumenata poticanja poduzetništva, postizanje konzistentnosti i stabilnosti porezne politike, uspostava dinamičnog i fleksibilnog tržišta rada te prilagodba obrazovnog sustava zatjevima tržišta rada.

Summit poduzetništva također je i platforma za definiranje ključnih zaključaka Poslovnog uzleta 2016. i definiranje temeljnih preporuka centralnoj vlasti s ciljem unaprjeđenja poduzetničke i investicijske klime.

Summit poduzetništva ujedno predstavlja i završnu manifestaciju ovogodišnjeg Poslovnog uzleta, strateškog projekta Poslovnog dnevnika namijenjenog promociji i edukaciji malog poduzetništva. Kao i prijašnjih godina, na manifestaciji će biti proglašene najbolje tvrtke u segmentu malog i srednjeg poduzetništva i to u pet kategorija: Uzlet prihoda, Uzlet izvoza, Uzlet zaposlenosti, Uzlet investicija i Uzlet dobiti.