Poslovni uzlet Splitsko-dalmatinske županije 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Splitsko-dalmatinske županije 2017.
Više informacija

Lokacija

Vijećnica na 1. katu Županijske komore Split (Obala Ante Trumbića 4)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Splitsko-dalmatinske županije 2017. Foto: Thinkstock

Poslovni uzlet Splitsko-dalmatinske županije održao se 27. listopada 2017. u Vijećnici na 1. katu Županijske komore Split (Obala Ante Trumbića 4).

Poslovni uzleti već se četiri godine održavaju diljem Hrvatske s ciljem promicanja malog i srednjeg poduzetništva i povećanja njihove konkurentnosti na tržištu, a krajem listopada poduzetnici i obrt-nici iz Splitsko-dalmatinske županije imali su jedinstvenu priliku sudjelovati na ovoj poslovnoj mani-festaciji i pospješiti svoje poslovne vještine.

Manifestaciju su otvorili organizator projekta i zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, gospodin Mislav Šimatović i gospodin Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije. Također svepri-sutne pozdravila je i Vesna Friedl, direktorica HGK-ŽK Split. Polaznicima edukacija je gospodin An-đelko Katavić predstavio "Program Splitsko-dalmatinske županije", a potom su lokalni poduzetnici raspravljali o načinima razvoja poduzetništva.

Nakon prve pauze slijedila je 30-minutna edukacija gospodina Krešimira Jusupa iz HT-a o "Cloud uslugama" koja je sudionicima ukazala kako uspješno voditi poslovanje i kada nisu u uredu, a po-tom i edukacija gospođe Željke Marić iz Hitro.hr-a o tome "Kako pokrenuti svoj vlastiti posao i koji pravni oblik odabrati?".

Glavni i završni dio dana bila je radionica "Umijeće rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu" koju je održao gospodin Tonči Drlje iz Visoke škole Aspira. Polaznici radionice su naučili koja su to očekiva-nja gostiju i o čemu ovise, kako ostaviti dobar prvi dojam i kakav utjecaj osobni stavovi mogu imati na kvalitetu rada s gostima. 

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i eduka-tivnih sadržaja, polaznici su uz korisne savjete imali priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.