Poslovni uzlet Splitsko-dalmatinske županije 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Splitsko-dalmatinske županije 2017.
Više informacija

Lokacija

Vijećnica na 1. katu Županijske komore Split (Obala Ante Trumbića 4)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Splitsko-dalmatinske županije 2017. Foto: Thinkstock

Poslovni uzlet Splitsko-dalmatinske županije održat će se 27. listopada 2017. u Vijećnici na 1. katu Županijske komore Split (Obala Ante Trumbića 4).

Poslovni uzleti već se četiri godine održavaju diljem Hrvatske s ciljem promicanja malog i srednjeg poduzetništva i povećanja njihove konkurentnosti na tržištu, a krajem listopada poduzetnici i obrtnici iz Splitsko-dalmatinske županije imat će jedinstvenu priliku sudjelovati na ovoj poslovnoj manifestaciji i pospješiti svoje poslovne i prodajne vještine.

Manifestaciju će otvoriti organizator projekta i zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, gospodin Mislav Šimatović i gospodin Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije. Također sveprisutne pozdravit će i Vesna Friedl, direktorica HGK-ŽK Split. Polaznicima edukacija ove će godine nakon pozdravnih govora gospodin Anđelko Katavić predstaviti "Program Splitsko-dalmatinske županije", a potom će lokalni poduzetnici raspravljati o načinima razvoja poduzetništva.

Nakon prve pauze slijedi 30-minutna edukacija gospodina Krešimira Jusupa iz HT-a o "Cloud uslugama" koja će vas naučiti kako uspješno voditi poslovanje i kada niste u uredu, a potom i gospođe Željke Marić iz Hitro.hr-a o tome "Kako pokrenuti svoj vlastiti posao i koji pravni oblik odabrati?".

Glavni i završni dio dana je dvosatna radionica "Umijeće rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu" koju će održati gospodin Tonči Drlje iz Visoke škole Aspira. Na radionici ćete moći iz prve ruke saznati koja su to očekivanja gostiju i o čemu ovise, kako ostaviti dobar prvi dojam i kakav utjecaj osobni stavovi mogu imati na kvalitetu rada s gostima. 

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. Dođite i vi u petak 27. listopada u Vijećnicu Splitske Županijske komore i napravite korak naprijed u svom poslovanju!