Poslovni uzlet grada Splita

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Splita
Više informacija

Lokacija

DOM HV, Poljudsko šetalište 1

Program

Program edukacija možete vidjeti ovdje.

Više o temama i predavačima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Splita Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

Poslovni uzet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine,  na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

U 2015. godini Poslovni uzlet je obišao Veliku Goricu, Koprivnicu, Zadar, Pulu, Varaždin, Cres, Sisak, 

Vinkovce i Čakovec, a u svibnju prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Split.

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja će 15. svibnja u Domu HV-a (Poljudsko šetalište 1) imati priliku besplatno se educirati na razne teme poput: oglašavanju na Facebooku i Googleu, cloud uslugama, mogućnostima kreditiranjna za poduzetnike,  EU fondovima,  novim trendovima u turizmu i niz drugih važnih znanja za konkurentno poslovanje. 

Također, za sve sudionike edukacija, uz podrušku našeg partnera tvrtke Podravka, organiziran je i  besplatni ručak u glavnom lobbyu Doma HV-a.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti on-line prijavu kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama.

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Splita

  Mira Krneta, HBOR

 • Poslovni uzlet grada Splita

  dr.sc. Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Splita

  Krešimir Budiša, Direktor društva UHY SAVJETOVANJE d.o.o.

 • Poslovni uzlet grada Splita

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Splita

  Tomislav Meštrović,, Croatia Osiguranje

 • Poslovni uzlet grada Splita

  Arsen Paro, AZ Factoring

 • Poslovni uzlet grada Splita

  Niki Dešković , Internet partner d.o.o.

 • Poslovni uzlet grada Splita

  Nikola Nikšić, Konter