Poslovni uzlet grada Siska 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Siska 2017.
Više informacija

Lokacija

Gradsko kazalište (Kazalište 21)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Siska 2017. Nikola Cutuk/PIXSELL

Tri godine zaredom Poslovni dnevnik uspješno je educirao poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i poljoprivrednike diljem Republike Hrvatske putem manifestacija Poslovnih i Agro uzleta, a ove godine vraća se u Sisak. Idealna je ovo prilika za sve poduzetnike sa sisačkog područja da dođu na besplatne poslovne edukacije i pritom nauče nešto novo i korisno vezano za fondove Europske unije i njihov potencijal za hrvatsko gospodarstvo. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za dodatne poslovne informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa.

Poslovni uzlet grada Siska održat će se 8. travnja 2017. godine u Gradskom kazalištu (Kazalište 21), a manifestaciju će otvoriti gospodin Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika te gospođa Kristina Ikić Baniček, gradonačelnica Siska. Nakon otvorenja i pozdravnih govora slijedi jednosatna panel diskusija koja će se dotaknuti teme malog i srednjeg poduzetništva u Sisku, a u kojoj će sudjelovati lokalni stručnjaci. Glavni dio dana je radionica Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike? koju će održati gospođa Kristina Androlić, ekspertica za javnu nabavu te voditeljica za pripremu i provedbu EU projekata. Putem interaktivne radionice polaznici će imati priliku naučiti osnove i pravila EU fondova, o tome koji projekti se financiraju, koji su aktualni natječaji i kako uopće doći do bitnih informacija poput kakav je način prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi.

Budite i ove godine dio besplatnih edukacija koje se četvrtu godinu zaredom nastavljaju održavati diljem Hrvatske kako bi se potaknuo gospodarski razvoj te promoviralo i motiviralo malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo. Upravo su dosadašnja iskustva pokazala da svi polaznici edukacija postanu obogaćeni korisnim iskustvom i novim poslovnim kontaktima jer je uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano da ćete naučiti nešto novo te produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.