Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije
Više informacija

Lokacija

HGK Županijska komora Sisak (Kranjčevićeva 16)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije Foto: Thinkstock

Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije održat će se 29. rujna 2017. u HGK Županijskoj komori Sisak (Kranjčevićeva 16) s početkom u 10 sati.

Nakon kratke ljetne stanke Poslovni dnevnik u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji su prepoznali važnost kontinuiranog usavršavanja poslovnih vještina. Polaznici edukacija ove će godine nakon pozdravnih govora župana Ive Žinića i glavnog urednika Poslovnog dnevnika Vladimira Niševića, sudjelovati na tradicionalnoj panel diskusiji na kojoj će se tematizirati o Razvoju poduzetništva i turizma u Sisačko-moslavačkoj županiji. Glavni i završni dio dana je trosatna radionica koju će održati Tajana Lovrić i Slaven Tadić iz tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o. koja izrađuje sažetke natječaja, obrađuje uvjete za prijavu projekata i savjetuje organizacije o njihovim potencijalu za povlačenje sredstava EU fondova, kao i sukladnosti prijavitelja i projekata s pravilima državnih potpora. Upravo na radionici Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova imat ćete jedinstvenu priliku saznati sve o EU fondovima i aktualnim natječajima te kako doći do osnovnih informacija i postupaka za prijavu. Također, svi sudionici će imati priliku naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga, a edukaciju će održati Krešimir Jusup iz HT-a. 

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. Dođite i vi u petak 29. rujna u prostorije Sisačke Županijske komore i napravite korak naprijed u svom poslovanju!