Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije
Više informacija

Lokacija

HGK Županijska komora Sisak (Kranjčevićeva 16)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije Foto: Thinkstock

Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije održao se 29. rujna 2017. u HGK Županijskoj komori Sisak (Kranjčevićeva 16) s početkom u 10 sati.

Poslovni dnevnik je u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom nastavio s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji su prepoznali važnost kontinuiranog usavršavanja poslovnih vještina. Polaznici edukacija su nakon pozdravnih govora župana Ive Žinića i glavnog urednika Poslovnog dnevnika Vladimira Niševića, sudjelovali na tradicionalnoj panel diskusiji na kojoj se tematiziralo o razvoju poduzetništva i turizma u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Glavni i završni dio dana bila je trosatna radionica koju su održali Tajana Lovrić i Slaven Tadić iz tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o. koja izrađuje sažetke natječaja, obrađuje uvjete za prijavu projekata i savjetuje organizacije o njihovim potencijalu za povlačenje sredstava EU fondova, kao i sukladnosti prijavitelja i projekata s pravilima državnih potpora. Upravo na radionici "Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova" sudionici su imali jedinstvenu priliku saznati sve o EU fondovima i aktualnim natječajima. Također, svi sudionici naučili su kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga, a edukaciju je održao Krešimir Jusup iz HT-a. 

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici su uz korisne savjete imali priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvarili brojne poslovne kontakte.