Poslovni uzlet grada Šibenika 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Šibenika 2016.
Više informacija

Lokacija

Gradska vijećnica (Trg Republike Hrvatske 3) u Šibeniku

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o temama predavanja i predavačima pogledajte  na linku.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Šibenika 2016. Pixsell

Poslovni uzlet grada Šibenika održati će se 25. ožujka 2016. u Gradskoj vijećnici (Trg Republike Hrvatske 3) u Šibeniku.

U suradnji s Gradom Šibenikom i Šibensko-kninskom županijom Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim i korisnim predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha. U organizaciji Poslovnog dnevnika održat će se i Festival poduzetništva, obrta i OPG-a pod nazivom 'Moja poduzetna Hrvatska', u sklopu kojeg će putem izložbeno-prodajnog sajma mali i srednji obrtnici predstaviti svoje autentične proizvode.

Polaznici će na predavanjima bogatim informacijama i savjetima imati priliku upoznati se s rasponom bankarskih proizvoda i usluga, a u sklopu edukacija o financijama naučit će izdvajati važne podatke za analizu tržišta. Za oglašavanje turističkih objekata i usluga prisutni će dobiti savjete marketinških stručnjaka, a putem metoda NLP-a poduzetnici će doći korak bliže uspjehu.

Sudionici će imati priliku prisustvovati otvorenju Festivala poduzetništva obrta i OPG-a u sklopu kojega će se održati prodajno-izložbeni sajam, a posjetitelje će svojim kulinarskim umijećem oduševiti Branko Ognjenović iz studia Majstor kuhar. Po završetku otvaranja Festivala, započinju edukacije za sve zainteresirane.

Turizam je jedan od najvećih potencijala hrvatskog gospodarstva i svake godine pruža sve bolje rezultate. Za sve djelatnosti u turističkom sektoru od iznimne je važnosti neprestano usavršavanje usluga i proizvoda, što zahtjeva praćenje trendova i informiranost. Kako bi usluga uvijek bila bogata, zahtjeva ulaganja i osiguravanje financijskih sredstava, u čemu se angažirala EU. Sredstva iz fondova stoje na raspolaganju malim i srednjim poduzetnicima kao poticaj za razvoj turističke ponude i unaprjeđenje resursa, a Jurica Zorman, voditelj poslovnog razvoja iz EGK-a polaznike će obavijestiti o mogućnostima za poduzetnike za povećavanjem turističke ponude sredstvima EU.

Poznavanje podataka iz financijskih i menadžerskih izvještaja čini čvrsti temelj svakog uspješnog provođenja odluka te igra ulogu u unaprjeđenju poslovanja. Informacije do kojih dolazimo proučavanjem financijskih izvještaja omogućavaju lakše stvaranje strategije i definiranje ključnih podataka koje je moguće iskoristiti u budućim aktivnostima. Ukoliko želite provjeriti koliko ste napredovali naspram prošlih razdoblja i kako stojite u usporedbi s konkurencijom, Helena Budiša otkrit će vam male tajne koji će vam pomoći da predvidite buduće ponašanje tržišta.

NLP je neurolingvističko programiranje koje uspješni ljudi svakodnevno primjenjuju u poslovnom okruženju. Sačinjen je od elemenata terapeutskih i komunikacijskih metoda, a objedinjuje ključne dijelove ljudskog iskustva – neurologiju, jezik i programiranje. Način na koji komuniciramo s drugima i naš odnos prema okolini moguće je prilagoditi na način da aktivno prizivamo uspjeh. Polaznici će na predavanju certificiranog NLP trenera Tonija Babića naučiti metode za prepoznavanje obrazaca uspjeha i kako ih integrirati u svoju svakodnevnicu.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Šibenika 2016.

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Šibenika 2016.

  Toni Babić, Praktikum sustavi

 • Poslovni uzlet grada Šibenika 2016.

  Roman Marinović, Euro Grant Konzalting

 • Poslovni uzlet grada Šibenika 2016.

  Helena Budiša, UHY HB EKONOM

 • Poslovni uzlet grada Šibenika 2016.

  Niki Dešković, Internet partner

 • Poslovni uzlet grada Šibenika 2016.

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Šibenika 2016.

  Antonio Surjan Žanko, Euro Grant Konzalting