Regionalna konferencija Grada Samobora

PCZ Konferencije Regionalna konferencija Grada Samobora
Više informacija

Lokacija

Centar za mlade Bunker

Program

Program konferenecije možete preuzeti ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefon 6326 033 i  na e-adresu konferencije@poslovni.hr.

Regionalna konferencija Grada Samobora Konferencija se održava 10. travnja

Regionalna konferencija grada Samobora- Samobor Tech Connect održat će se 10. travnja 2019. u prostoru Centra za mlade Bunker u Samoboru.

Konferenciju će pozdravnim govorima otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika, gospodin Vladimir Nišević i gradonačelnik grada Samobora, Krešo Beljak.

U suradnji s gradom Samoborom i Poduzetničkim centrom Samobor, Poslovni dnevnik organizira konferenciju gdje će svi prisutni imati priliku čuti „intervju 1 na 1“ na temu nacionalne strategije pametne specijalizacije Republike Hrvatske u periodu od 2016.- 2020. te značaja regionalnih centara i tehno inkubatora u kohezijskoj politici EU za 2021.-2027.

Po završetku intervjua zamjenica gradonačelnika grada Samobora i voditeljica projekta izgradnje Malog tehhopolisa Samobor Sanja Horvat Iveković održat će izlaganje na temu projekta izgradnje Tehnopolisa s prezentacijom strategije ulaganja, tehnologije, njegovog značaj za regionalni razvoj te mogućnostima predinkubacija I inkubacija za mlade poduzetnike uz otvreni poziv na suradnju svim sektorima ciljanih gospodarstvenika i industrijskih grana.

Na prvoj panel diskusiji uz okupljene predstavnike državnih mjerodavnih agencija i tijela poput HAMAG BICRO,  EEN, HUP ICT,  CRANE,

HGK,REGEA, SIMORA, ZICER, ZACORDA te drugih poduzetničkih inkubatora  cilj je predstaviti iskustva i primjere dobre prakse financiranja start-up tvrtki i ICT sektora  uz prezentaciju konkretnih mjera iz EU fondova za IT sektor  te alternativne oblike financiranja kroz  Crowdfunding i investicije poslovnih anđela.  

Na drugoj tribini predstavnici realnog sektora u vidu poduzetnika, start-upova i tvrtki koje koriste  3D printere i ostale nove tehnologije iznjet će svoja iskustva i značaj ovakvih projekata kroz vlastita iskustva predinkubacije i razvoja poslovanja.

Već šestu godinu zaredom Poslovni dnevnik besplatnim seminarima i radionicama educira poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova diljem Lijepe naše s ciljem poboljšanja njihovog poslovanja i konkurencije na domaćem i stranom tržištu. Edukativne manifestacije „Poslovni uzlet“ i „Regionalne konferencije“ pokazale su se kao važan faktor razvoja hrvatskog poduzetništva koji je posljednjih godina pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva.