Poslovni uzlet grada Rijeke i Primorsko-goranske županije 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Rijeke i Primorsko-goranske županije 2016.
Više informacija

Lokacija

Gradska vijećnica, Korzo 16

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Rijeke i Primorsko-goranske županije 2016. Goran Kovacic/PIXSELL

Poslovni uzlet grada Rijeke i Primorsko-goranske županije 2016. održat će se 11. studenoga 2016. u Gradskoj vijećnici, Korzo 16.

U suradnji s gradom Rijekom i Primorsko-goranskom županijom Poslovni dnevnik već tradicionalno po treći put organizira predavanja za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

U sklopu edukativnog dana održat će se panel diskusija na temu  "Decentralizacija i razvojna uloga lokalnih zajednica",  a po završetku diskusije održati će se besplatne edukacije koje će polaznicima pružiti teorijska i praktična znanja s područja novih tehnologija i financija.

Na predavanjima možete saznati kako upravljati financijskim rizicima, koje bankarske proizvode iskoristiti za uspješnije upravljanje novcem te kako pomoću novih tehnologija olakšati svakodnevne poslovne izazove. Također, za sve polaznike edukacija, osigurana je besplatna zakuska.

Manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.  Za cjelokupni uzlet pobrinula se Podravka kako bi našim polaznicima omogućila što bolju i efikasniju edukaciju.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Sudionici
  • Poslovni uzlet grada Rijeke i Primorsko-goranske županije 2016.

    Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

  • Poslovni uzlet grada Rijeke i Primorsko-goranske županije 2016.

    Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

  • Poslovni uzlet grada Rijeke i Primorsko-goranske županije 2016.

    Nikola Nikšić, Konter savjetovanje