Poslovni uzlet grada Rijeke

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Rijeke
Više informacija

Lokacija

Rijeka, Hrvatski kulturni dom (Ulica Josipa Jurja Strossmayera 1)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Popis predavača pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i na e-mail: poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Rijeke Foto: Nel Pavletić / Pixsell

Besplatne edukacije Poslovnog uzleta za poduzetnike, obrtnike i sve zainteresirane za stjecanje novih poslovnih znanja došle su i u Rijeku, 16. listopada u Hrvatski kulturni dom (Ulica Josipa Jurja Strossmayera 1). 

Na edukacijama ste mogli saznati važne informacije vezane za EU fondove za ruralni razvoj, kreditiranje gospodarstava ili pak kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv. 

Edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla naučile su polaznike osnove digitalnog marketinga te kako se povoljno oglašavati, a na predavanju o Cloud uslugama kako uspješno poslovati i kada niste u uredu te kako jedinstveno komunicirati turistički brand.

Ukoliko ste tek uplovili u poduzetničke vode, mogli ste saznati što i kako dalje ali i kako se motivirati da biste bili i ostali uspješan poduzetnik. Ukoliko imate problema u naplati potraživanja, saznali ste kako uz pomoć factoringa poboljštai likvidnost. 

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika, pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj. 

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine,  na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Rijeke

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Rijeke

  Davorka Hajduković, Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet grada Rijeke

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Rijeke

  Hrvoje Šarić , OHOHO

 • Poslovni uzlet grada Rijeke

  Željka Tihomirović, OHOHO

 • Poslovni uzlet grada Rijeke

  Amir Alihodžić , Hype

 • Poslovni uzlet grada Rijeke

  Nedo Pinezić , HGK

 • Poslovni uzlet grada Rijeke

  Vitomir Tafra, Obrazovna grupa Zrinski

 • Poslovni uzlet grada Rijeke

  Arsen Paro, AZ Factoring

 • Poslovni uzlet grada Rijeke

  Nikola Nikšić, Konter savjetovanje