OKRUGLI STOL: „EU fondovi u službi razvoja šumarstva i drvne industrije“

PCZ Konferencije OKRUGLI STOL: „EU fondovi u službi razvoja šumarstva i drvne industrije“
Više informacija

Lokacija

Velika Sajamska dvorana, Ul. dr. Ante Starčevića 8, Bjelovar

Program

Program Okruglog stola možete pogledati ovdje.

Kontakt

Za više informacija nazovite 01 6326 030 ili pošaljite e-poruku na konferencije@poslovni.hr.

OKRUGLI STOL: „EU fondovi u službi razvoja šumarstva i drvne industrije“ Foto: press

Okrugli stol na temu "EU fondovi u službi razvoja šumarstva i drvne industrije" održat će se 7. travnja 2018. godine u Gudovcu. Poslovni dnevnik, Večernji list i Bjelovarski sajam u sklopu Proljetnog sajma  organiziraju ovaj okrugli stol.

Kroz Program ruralnog razvoja RH, dio novca, od ukupno 2,7 milijardi eura kroz sedmogodišnje razdoblje, namjenjen je sektoru šumarstva i drvne industrije. Ministarstvo poljoprivrede za ovu godinu je najavilo raspisivanje nekoliko natječaja za ovaj sektor od primjerice mjere 8.5.1. KONVERZIJA DEGRADIRANIH ŠUMA, 8.6.1 MODERNIZACIJA -ŠUMARSTVO, 8.6.2. MODERNIZACIJA - PRERADA DRVA. 

Također, Ministarstvo poljoprivrede najavilo je i nove financijske instrumente (zajmovi/krediti/jamstva), koji će dijelom biti namjenjeni i ovom sektoru. Razlog je to što želimo razmijeniti mišljenja, stavove i prijedloge vezane za ove akutalne teme.

Moderator okruglog stola bit će Miroslav Kuskunović, urednik i voditelj Agrobiz.portala - specijaliziranog internet portala Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika.

Molimo Vas da prijavu ispunite najkasnije do 5. travnja. 2018. zbog mjesta u dvorani.