Poslovni uzlet grada Pule 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Pule 2017.
Više informacija

Lokacija

Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (Preradovićeva 1, Pula)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr

Poslovni uzlet grada Pule 2017. Dusko Marusic/PIXSELL

Poslovni dnevnik je u suradnji s Gradom Pulom, Istarskom županijom i Istarskom razvojnom agencijom u ožujku organizirao besplatne radionice za poduzetnike, obrtnike i ugostitelje s ciljem unapređenja njihovih poslovnih znanja i mogućnosti u područjima ugostiteljstva, turizma i fondova Europske unije. I dok su prošle godine na Poslovnom uzletu u Puli svi zainteresirani mogli naučiti pametno upravljati vlastitim troškovima i realizirati potencijale za povećanje turističke ponude putem EU sredstava, ovoga su puta stanovnici Pule i šire okolice prisustvovali na dvije interaktivne radionice s raznolikom tematikom.

Na tradicionalnoj panel diskusiji eminentni lokalni i državni službenici i poduzetnici raspravljali su o razvoju poduzetništva u gradu Puli, a nakon toga održane su dvije dvosatne radionice u kojima su svi posjetitelji kroz interaktivni pristup i komunikaciju sa stručnim predavačima mogli proširiti svoje znanje i naučiti nešto novo o projektima i sredstvima iz EU fondova te o umijeću rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu. Prvu radionicu s temom „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova?“ održao je gospodin Krešimir Budiša iz tvrtke UHY savjetovanje, a na svojoj je radionici pružio jasan uvod u osnove i pravila EU fondova, koji su aktualni natječaji te koji je način prijave. Na drugoj radionici predavač je bio gospodin Toni Babić, ujedno osnivač i direktor tvrtke Praktikum sustavi, agencije za razvoj ljudskih potencijala. Tema radionice bila je „Umijeće rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu“, a gdin Babić je nastojao skrenuti pozornost na karakteristike primjerene komunikacije s gostom, kako se istaknuti iz mase konkurenata i kako ostvariti dodatan profit.        

            Besplatne edukacije četvrtu godinu zaredom organiziraju se upravo za malo i srednje poduzetništvo u svrhu poboljšanja njihovog poslovanja. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za stjecanje dodatnih poslovnih informacija i alata, a uz naše predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete naučiti nešto novo ili jednostavno produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.