Poslovni uzlet grada Pule 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Pule 2017.
Više informacija

Lokacija

Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (Preradovićeva 1, Pula)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr

Poslovni uzlet grada Pule 2017. Dusko Marusic/PIXSELL

Poslovni uzlet grada Pule održat će se 10. ožujka 2017. godine na Fakultetu ekonomije i turizma ''Dr. Mijo Miljković.''

Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Pulom, Istarskom županijom i Istarskom razvojnom agencijom i ove godine organizira besplatne radionice za poduzetnike, obrtnike i ugostitelje s ciljem unapređenja njihovih poslovnih znanja i mogućnosti u područjima ugostiteljstva, turizma i fondova Europske unije. I dok su prošle godine na Poslovnom uzletu u Puli svi zainteresirani mogli naučiti pametno upravljati vlastitim troškovima i realizirati potencijale za povećanje turističke ponude putem EU sredstava, ovoga će puta stanovnici Pule i šire okolice moći prisustvovati na dvije interaktivne radionice.

Ove godine za sve naše polaznike pripremili smo tradicionalnu panel diskusiju s novim temama na kojoj sudjeluju eminentni lokalni i državni službenici i poduzetnici te raspravljaju o najvažnijim pitanjima od lokalne i regionalne važnosti. Nakon toga, uz zakusku za sve sudionike, slijede dvije dvosatne radionice u kojima će svi posjetitelji kroz interaktivni pristup i komunikaciju sa stručnim predavačima moći proširiti svoje znanje ili pak naučiti nešto novo o projektima i sredstvima iz EU fondova te o umijeću rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu. Prvu radionicu s temom „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova?“ vodit će gospodin Krešimir Budiša iz tvrtke UHY savjetovanje, a na svojoj će radionici pružiti jasan uvod u osnove i pravila EU fondova, koji su aktualni natječaji te koji je način prijave.

Na drugoj radionici predavač će biti gospodin Toni Babić, ujedno osnivač i direktor tvrtke Praktikum sustavi, agencije za razvoj ljudskih potencijala. Tema radionice bit će ''Umijeće rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu'', a gdin Babić će nastojati skrenuti pozornost na karakteristike primjerene komunikacije s gostom, kako se istaknuti iz mase konkurenata i kako ostvariti dodatan profit.     

            Dođite na Poslovni uzlet grada Pule 10. ožujka 2017. godine na Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (Preradovićeva 1, Pula) te budite i ove godine dio besplatnih edukacija koje se četvrtu godinu zaredom organiziraju upravo za malo i srednje poduzetništvo u svrhu poboljšanja njihovog poslovanja. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za stjecanje dodatnih poslovnih informacija i alata, a uz naše predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete naučiti nešto novo ili jednostavno produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.