Poslovni uzlet grada Preloga 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Preloga 2016.
Više informacija

Lokacija

Hotel Panorama, Matije Gupca 102

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Preloga 2016. Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

POSLOVNI UZLET GRADA PRELOGA 2016.

Mali i srednji poduzetnici i obrtnici te svi koji to žele postati imaju priliku sudjelovati na Poslovnom uzletu grada Preloga, 25. studenog 2016. godine, u Hotelu Panorama, Matije Gupca 102 i biti dio besplatnih edukacija na kojima će usavršiti svoje poslovne vještine i upoznati nove tehnologije koje olakšavaju svakodnevno poslovanje. Polaznicima će naši eminentni poslovni stručnjaci i poduzetnici pružiti najnovije informacije iz svijeta poduzetništva te na temelju vlastitih iskustava prenijeti svoja temeljna znanja koja se mogu pokazati ključnima u budućnosti poslovanja.

Polaznici će imati priliku saznati koja je razvojna strategija poduzetničkog okruženja Grada Preloga do 2020. godine, sve o aktualnim natječajima iz EU fondova, što nam donosi nova porezna reforma, kako nam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevno poslovanje te koje su mogućnosti kreditiranja i financiranja za poduzetnike.

Upravo su interakcija i razmjena iskustava predavača s polaznicima te niz prezentacija i edukacija srž onoga što polaznike očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da će sudionici naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Poslovni dnevnik želi  besplatnim edukacijama omogućiti stjecanje dodatnog znanja i vještina kako bi mali i srednji poduzetnici, obrtnici, poljoprivrednici i svi zainteresirani postali još uspješniji u svom poslovanju.

Od prve organizacije Uzleta do danas, uspješno smo educirali male i srednje poduzetnike u gradovima diljem Hrvatske. Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.