Poslovni uzlet grada Pregrade

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Pregrade
Više informacija

Lokacija

Gradska vijećnica, ul. Josipa Karla Tuškana 2, Pregrada

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o temama i predavačima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefon 01/ 6326 021 i  na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Pregrade Pixsell

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja su 21. rujna 2015. u Pregradi ( Gradska vijećnica, Josipa Karla Tuškana 2) imali priliku poslušati besplatne edukacije.

Na edukacijama su saznali  sve o EU fondovima za ruralni razvoj te kako pametno plasirati poljoprivredne proizvode na tržištu. Saznali su i kako do povoljnih kredita HBOR-a te  kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv. Na predavanju Fonda za zaštitu okoliša i energetsku  učinkovitosti informirali su se o dostupnim sredstvima za projekte energetske učinkovitosti a na predavanju HEP-a kako uštedjeti novac na računima za struju.

Predavanja o poslovnom planiranju, aktualnim poticajima za investicije, financijskim instrumentima te izmjenama poreznog zakona pomogla su riješiti najveće dileme koje muče naše male i srednje poduzetnike.

Edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla bavila su se osnovama digitalnog marketinga te kako se povoljno oglašavati. 

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine,  na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

 

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

 

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Pregrade

  Matija Tušek, HEP

 • Poslovni uzlet grada Pregrade

  Davorka Hajduković, Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet grada Pregrade

  Igor Bobek, HGK

 • Poslovni uzlet grada Pregrade

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Pregrade

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Pregrade

  Sandro Lazarić, Arbona

 • Poslovni uzlet grada Pregrade

  Nikola Nikšić, Konter savjetovanje

 • Poslovni uzlet grada Pregrade

  Filip Brkljača, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Pregrade

  Sunčana Matić, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Pregrade

  Vesna Bukarica, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Pregrade

  Goran Becker , HAMAG-BICRO