Poslovni uzlet grada Velike Gorice

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Velike Gorice
Više informacija

Lokacija

Velika Gorica, Pučko otvoreno učilište, Zagrebačka 37

Program

Program edukacija saznajte ovdje.

Više o predavačima i predavanjima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Velike Gorice pixsell

Projekt Poslovni uzlet je pokrenut na inicijativu Poslovnog dnevnika početkom 2014. godine, u suorgani­zaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima.

Osnovna ideja projekta bila je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih  malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj. Također cilj nam je bio omogućiti im alate da postanu još bolji, uspješniji te da ostvaruju rast poslovanja.

Nakon što smo u 2014. uspješno educirali više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, nastavljamo uspješan slijed i u 2015. s još većim ambicijama i željama.

U 2014. Poslovni uzlet obišao je Jastrebarsko, Zagreb, Pregradu, Osijek i Rijeku te sada prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje održala se i u Velikoj Gorici.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju.

Uz interakciju predavača s polaznicima, realne primjere iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjenu iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Koliko su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Osim edukativnog dijela, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Poduzetnici i obrtnici u Velikoj Gorici iimali su priliku 27.siječnja 2015. u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica  (Zagrebačka 37) besplatno slušati edukacije o EU fondovima, franšizama, cloud uslugama koje olakšavaju poslovanja mnogima, oglašavanju u današnje vrijeme krize te korištenju telefona kao glavnog alata u prodaji.

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Velike Gorice

  Tin Klasić, predavač, STYRIA

 • Poslovni uzlet grada Velike Gorice

  Anton Smolčić, predavač, STYRIA

 • Poslovni uzlet grada Velike Gorice

  Karlo Stojčević, predavač, RedPoint

 • Poslovni uzlet grada Velike Gorice

  Dražen Bosak, predavač, Educamix

 • Poslovni uzlet grada Velike Gorice

  Davorka Hajduković, predavačica, Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet grada Velike Gorice

  Krešimir Delač, predavač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ-om

 • Poslovni uzlet grada Velike Gorice

  Krešimir Jusup, predavač, HRVATSKI TELEKOM

 • Poslovni uzlet grada Velike Gorice

  Ana Fresl, predavačica, HUP

 • Poslovni uzlet grada Velike Gorice

  Ljiljana Kukec, predavačica, FIP Udruga