Poslovni uzlet grada Supetra

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Supetra
Više informacija

Lokacija

Hotel Amor (Turističko naselje Velaris), Put Vele Luke 10, 21 400 Supetar

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Teme predavanja i više o predavačima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Supetra pixsell

23. listopada 2015.

Hotel Amor (Turističko naselje Velaris),  Put Vele Luke 10, 21 400 Supetar

 

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja su 23. Listopada 2015. u Supetru u Hotelu Amor (Put Vele Luke 10) imali priliku poslušati besplatne edukacije.

Na edukacijama su saznali kako osnažiti poslovanje u proizvodnji i turizmu kroz korištenje EU fondova i klastering. Također, naučili su kako napisati dobar projektni prijedlog te kako dobiti novac za energetsku učinkovitost i ruralni razvoj. Od strane HBOR-a su saznali kako i do povoljnih sredstava za ulaganje u turističke kapacitete.

Edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla naučili su prisutne osnove digitalnog marketinga u turizmu te kako se povoljno oglašavati.

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine,  na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

U 2015. godini Poslovni uzlet je obišao Veliku Goricu, Koprivnicu, Zadar, Pulu, Varaždin, Cres, Sisak, Vinkovce, Čakovec, Split, Osijek, Ivanec, Jastrebarsko i Pregradu a u listopadu  prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Supetar.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Supetra

  Krešimir Budiša, UHY SAVJETOVANJE d.o.o.

 • Poslovni uzlet grada Supetra

  Mira Krneta, HBOR

 • Poslovni uzlet grada Supetra

  Vesna Bukarica, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Supetra

  Sunčana Matić , FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Supetra

  Filip Brkljača, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Supetra

  Niki Dešković , Internet partner

 • Poslovni uzlet grada Supetra

  Davorka Hajduković, Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet grada Supetra

  Jelena Simić, Euro Grant Konzalting

 • Poslovni uzlet grada Supetra

  Roman Marinović , Euro Grant Konzalting

 • Poslovni uzlet grada Supetra

  Jurica Zorman, Euro Grant Konzalting

 • Poslovni uzlet grada Supetra

  Danijela Grizelj, Hrvatski centar za zadružno poduzetništvo

 • Poslovni uzlet grada Supetra

  Ilda Stanojević , Hrvatski centar za zadružno poduzetništvo