Poslovni uzlet grada Pule

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Pule
Više informacija

Lokacija

Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", Preradovićeva 1, Pula

Program

Program besplatnih edukacija saznajte ovdje.

Više o predavačima i edukacijama saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Pule Foto: Duško Marušić / Pixsell

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a, ali i svi zainteresirani Puli imali su priliku 27. veljače 2015. na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (Preradovićeva 1) educirati se besplatno o EU fondovima za ruralni razvoj, kako do sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Cloud uslugama koje olakšavaju poslovanje, osvajanju tržiša putem oglašavanja na Google-u i Facebook-u. Isto tako imalu su priliku saznati kako izbjeći najčešće pogreške u ispunjavanju zahtjeva za kredit, kako pokrenuti vlastiti posao te koji put odabrati tijekom krize upravljanja obiteljskim biznisom i još mnoga druga.

 

Projekt Poslovni uzet je pokrenut na inicijativu Poslovnog dnevnika početkom 2014. godine, u suorgani­zaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima. Osnovna ideja projekta bila je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih  malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj. Također, cilj nam je bio omogućiti im alate da postanu još bolji, uspješniji te da ostvaruju rast poslovanja.

Nakon što smo u 2014. uspješno educirali više od 7000 malih i srednjih poduzetnika u Jastrebarskom, Zagrebu, Pregradi, Osijeku i Rijeci, nastavljamo uspješan slijed i u 2015. s još većim ambicijama i željama.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjem i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Uz interakciju predavača s polaznicima, realne primjere iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjenu iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija i vi imate priliku naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine. Koliko su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Osim edukativnog dijela, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Pule

  Vesna Bukarica, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Pule

  Filip Brkljača, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Pule

  Boris Sabatti, Grad Pula / Istarska razvojna agencija

 • Poslovni uzlet grada Pule

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Pule

  Anton Smolčić, Styria

 • Poslovni uzlet grada Pule

  Tin Klasić, Styria

 • Poslovni uzlet grada Pule

  Krešimir Delač, Simulus grupa / PBZ

 • Poslovni uzlet grada Pule

  Đurđica Marković, HUP

 • Poslovni uzlet grada Pule

  Mirela Alpeza, CEPOR

 • Poslovni uzlet grada Pule

  Tina Jakaša, HEP

 • Poslovni uzlet grada Pule

  Cinzia Zubin, HBOR

 • Poslovni uzlet grada Pule

  Nikola Blažeković, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Pule

  Marin Kukoč, predavač