Poslovni uzlet grada Makarske

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Makarske
Više informacija

Lokacija

Hotel Park, Kralja Petra Krešimira IV.23, Makarska

Program

Program edukacija pogledajte ovdje.

Više o temama i predavačima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Makarske pixsell

22. listopada 2015.

Hotel Park, Kralja Petra Krešimira IV.23, Makarska

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja su 22. listopada 2015. u Makarskoj u Hotelu Park (Kralja Petra Kremšimira 4) imali priliku poslušati besplatne edukacije.

Na edukacijama su mogli saznati  sve o EU fondovima te osnaživanju proizvodnje, ruralnog razvoja i turizma u Dalmaciji. Od strane HBOR-a su saznali kako i do povoljnih sredstava za ulaganje u turističke kapacitete.

Na predavanjima Interliga i Euro Grant konzaltinga saznali su sve o malim iznajmljivačima, poslovanju obiteljskog smještaja te pisanju dobrih projektnih prijedloga za dobivanje sredstava iz EU fondova.

Edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla naučile su prisutne osnove digitalnog marketinga te kako se povoljno oglašavati. 

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine,  na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

U 2015. godini Poslovni uzlet je obišao Veliku Goricu, Koprivnicu, Zadar, Pulu, Varaždin, Cres, Sisak, Vinkovce, Čakovec, Split, Osijek, Ivanec, Jastrebarsko i Pregradu. a u listopadu  prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Makarsku.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Makarske

  Krešimir Budiša, UHY SAVJETOVANJE d.o.o.

 • Poslovni uzlet grada Makarske

  Mira Krneta , HBOR

 • Poslovni uzlet grada Makarske

  Jelena Simić, Euro Grant Konzalting

 • Poslovni uzlet grada Makarske

  Roman Marinović , Euro Grant Konzalting

 • Poslovni uzlet grada Makarske

  Jurica Zorman , Euro Grant Konzalting

 • Poslovni uzlet grada Makarske

  Davorka Hajduković, Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet grada Makarske

  Niki Dešković , Internet partner d.o.o.

 • Poslovni uzlet grada Makarske

  Sandro Kraljević, Ramiro

 • Poslovni uzlet grada Makarske

  Anamarija Cicarelli, Interligo