Poslovni uzlet grada Koprivnice

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Koprivnice
Više informacija

Lokacija

Gradska vijećnica (Zrinski trg 1)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr

Poslovni uzlet grada Koprivnice Koprivnica

Poslovni uzlet grada Koprivnice održat će se 8. studenog 2017. u Gradskoj vijećnici (Zrinski trg 1) s početkom u 10 sati.

Riječ je o projektu Poslovnog dnevnika koji već četvrtu godinu zaredom promovira malo i srednje poduzetništvo u Hrvatskoj, u suradnji s partnerima te gradovima i županijama.

Ovim projektom žele se omogućiti nova znanja i vještine poduzetnicima s ciljem da postanu još uspješniji i konkurentniji u svom poslovanju. Stoga se svim poduzetnicima i obrtnicima iz grada Koprivnice otvara prilika za novo poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata. Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima te edukacija samo su dio onog što očekuje polaznike Poslovnog uzleta. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da će svaki polaznik naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestaciju će otvoriti organizator projekta i zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, gospodin Mislav Šimatović i gospodin Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice. U sklopu panel diskusije, polaznici će moći saznati mjere koje se poduzimaju u svrhu razvoja poduzetništva u Koprivnici.

Edukaciju o cloud uslugama, odnosno o poslovanju u oblacima održat će Krešimir Jusup iz HT-a. Glavni dio dana bit će rezerviran za interaktivnu radionicu o brendiranju proizvoda, Karla Stojčevića iz RedPoint-a. Radionica je namijenjena svim marketingašima i onima koji to žele postati ili jednostavno žele nadograditi svoje znanje.  Na radionici će polaznici naučiti osnove brendinga, kako pozicionirati vlastiti proizvod, tko su kupci vašeg proizvoda, koji je utjecaj tržišta na vaš proizvod te primjere i vježbe iz brendiranja proizvoda.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.

Za sve polaznike Poslovnog uzleta grada Koprivnice osigurana je bogata zakuska u organizaciji partnera projekta Podravke. 

Komunalac prvi u Hrvatskoj nabavio pametne spremnike za zbrinjavanje otpada i recikliranje
Grad Koprivnica

Komunalac prvi u Hrvatskoj nabavio pametne spremnike za zbrinjavanje otpada i recikliranje

Bigbelly stanice za pametno zbrinjavanje i recikliranje otpada trenutno su prisutne u preko 1500 gradova u više od 47 zemalja diljem svijeta. Pametna i povezana putem mobilne mreže te koristeći sunčevu energiju kojom se opskrbljuje integriranim solarnim pločama, Bigbelly stanica potencijalna je platforma za mnoga druga tehnološka rješenja potrebna javnim površinama kao što su Wifi Hotspot, senzori za mjerenje buke, pješačkog prometa, zagađenja zraka i mnogih drugih parametara, bez korištenja dodatnih izvora energije.