Poslovni uzlet grada Poreča 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Poreča 2016.
Više informacija

Lokacija

Teatrino Zajednice Talijana Poreč (Trg slobode 6)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte na linku.

Više o temama predavanja i predavačima saznjate ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Poreča 2016. Pixsell / Poreč

Poslovni uzlet grada Poreča  održat  će se 6. svibnja 2016. u Teatrinu Zajednice Talijana Poreč (Trg slobode 6) .

U suradnji s Gradom Porečom i Istarskom županijom Poslovni dnevnik nastavlja s održavanjem besplatnih edukativnih sadržaja za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-a i sve one za koje usavršavanje poslovnih znanja i vještina predstavlja glavni put do uspjeha.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta pozdravit će i gradonačelnik grada Poreča Edi Štifanić te župan Istarske županije Valter Flego.

Poduzetnicima i obrtnicima predstavit će se prezentacija na temu "Uloga Grada Poreča-Parenzo u poticanju lokalnog poduzetništva" , nakon čega će lokalni poduzetnici prezentirati osobna iskustva i na dobrim primjerima iz prakse objasniti motivaciju koja ih je dovela od inovativne ideje do uspješnog biznisa.

Polaznici će putem interaktivnih predavanja i uz savjete poslovnih i marketinških stručnjaka saznati najvažnije informacije o otvaranju vlastitog biznisa, brendiranju i povoljnom oglašavanju proizvoda. U sklopu edukacija svi zainteresirani informirat će se o mogućnostima za otvaranje poduzeća i naučiti koji su benefiti digitalnih alata pri izgradnji efektivne marketinške kampanje, dok će ih primjena znanja iz NLP tehnika dovesti do pravog liderskog stava i osposobiti za upravljanje poslovnim i ljudskim resursima.

Besplatne edukacije Poslovnog uzleta grada Poreča pomoći će zainteresiranima usvojiti vitalna poslovna znanja za dugoročno održavanje uspješnog biznisa. Sve poslovne aktivnosti zahtjevaju praćenje trendova i informiranost, a sudionici edukacija usvojit će must-have vještine za efikasno upravljanje digitalnim tehnologijama i isticanje jedinstvenih karakteristika proizvoda. Predavanja iz NLP tehnika na raspolaganju su svim pravim liderima kako bi pozitivno usmjerili svoje poslovanje i integirarli obrasce uspjeha u svakodnevno djelovanje.

Poslovni uzlet idealna je prilika za usavršavanje poslovnih vještina, znanja i siguran izvor najnovijih informacija. Preko 7000 poduzetnika besplatne je edukacije napustilo s alatima za unaprIjeđenje poslovanja i novim kontaktima.

 

 

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Poreča 2016.

  Dragan Kopecki, Obrazovna grupa Zrinski

 • Poslovni uzlet grada Poreča 2016.

  Nikola Nikšić, Konter savjetovanje

 • Poslovni uzlet grada Poreča 2016.

  Krešimir Koružnjak, Los Webos

 • Poslovni uzlet grada Poreča 2016.

  Toni Babić, Praktikum sustavi

 • Poslovni uzlet grada Poreča 2016.

  Dragan Kopecki, Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

OPG Kvež: Nismo se probili na međunarodna tržišta jer sve što proizvedemo u ovim kapacitetima i prodamo
Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova

OPG Kvež: Nismo se probili na međunarodna tržišta jer sve što proizvedemo u ovim kapacitetima i prodamo

Festival poduzetništva, obrta i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG) u petak je u Poreču doživio svoje četvrto izdanje. Poslovno događanje, koje zajednički organiziraju Večernji list, Poslovni dnevnik i 24 sata, okupio je 50-ak poduzetnika i OPG-ova koji su došli predstaviti svoje proizvode. Iako je većina izlagača bila iz same Istarske županije, nije nedostajalo ni onih iz ostalih dijelova zemlje.