Poslovni uzlet grada Pazina 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Pazina 2016.
Više informacija

Lokacija

Gradska Sportska dvorana Tugomila Ujčića, Prof. 2, PAZIN

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o predavačima i temama predavanja saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Pazina 2016. Pixsell

Mali i srednji poduzetnici i obrtnici te svi koji to žele postati sudjelovanjem na Poslovnom uzletu grada Pazina 25.svibnja 2016. godine u Gradskoj Sportskoj dvorani dobit će jednistvenu priliku poslušati besplatne edukacije , usavršiti svoje prezentacijske vještine i usvojiti nove tehnologije koje olakšavaju svakodnevno poslovanje.

Svi prisutni moći će saznati kako učinkovito rukovoditi timom i konstruktivno rješavati sukobe unutar tima te kako uspješno poslovati uz pomoć novih tehnologija. Edukacija o bankarskim prozvodima na konkretnim primjerima objasnit će isplativost i pravilno korištenje istih.

Kako upravljati vremenom i osobnom energijom u današnjem svijetu  i vješto prezentirati odabrani sadržaj naučiti ćete na predavanjima u Pazinu.

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Od kada organiziramo poslovne uzlete, na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 30 gradova diljem Hrvatske.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Pazina 2016.

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Pazina 2016.

  Dragomir Gabrić, Krilo d.o.o.

 • Poslovni uzlet grada Pazina 2016.

  Toni Babić, Praktikum sustavi

 • Poslovni uzlet grada Pazina 2016.

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom