OKRUGLI STOL: Razvoj stočarstva i agrarne proizvodnje mladih poljoprivrednika putem povlačenja sredstava EU fondova

PCZ Konferencije OKRUGLI STOL: Razvoj stočarstva i agrarne proizvodnje mladih poljoprivrednika putem povlačenja sredstava EU fondova
Više informacija

Lokacija

Velika Sajamska dvorana, ul. dr. Ante Starčevića 8, Bjelovar

Program

Program manifestacije dostupan je ovdje.

Kontakt

Za više informacija nazovite 01 6326 008 ili pošaljite e-poruku na konferencije@poslovni.hr.

OKRUGLI STOL: Razvoj stočarstva i agrarne proizvodnje mladih poljoprivrednika putem povlačenja sredstava EU fondova razvoj stocarstva bjelovar

Bjelovarski sajam je mjesto okupljanja velikog broja izlagača koji imaju priliku predstaviti svoje novitete iz različitih grana/djelatnosti. Budući da je bjelovarsko-bilogorska županija među vodećim županijama u poljoprivrednoj proizvodnji, Bjelovarski sajam je sa svojim manifestacijama dobra podloga za prezentaciju svega što taj kraj posjeduje. Sajam je međunarodnog karaktera - prisutni su izlagači, ali i delegacije iz brojnih drugih zemalja koji predstavljaju novitete u poljoprivrednoj proizvodnji i prate moderne trendove u poljoprivredi, ali i obrtništvu, turizmu i gospodarstvu.
Osim tradicionalne Državne stočarske izložbe, Bambino kupa i mnoštva izlagača na 26. Jesenskom bjelovarskom sajmu publiku očekuje i edukacija o aktualnim temama koje zaokupljaju poljoprivrednike. 

Tema ovogodišnje panel diskusije je "Razvoj stočarstva i agrarne proizvodnje mladih poljoprivrednika putem povlačenja sredstava EU fondova" koja će se održati 8. rujna u velikoj kongresnoj dvorani Bjelovarskog sajma s početkom u 15 sati.

Budući da sve više mladih ostaje na selu i bavi se poljoprivredom, posežu za povlačenjem novaca iz Europskih fondova kako bi lakše došli do sredstava za pokretanjem te proizvodnje. Kako bi im se omogućilo da lakše dođu do informacija, a ujedno i predstave probleme s kojima se susreću na putu povlačenja sredstava, ovaj okrugli stol odlična je prilika da s ljudima iz tog djelokruga porazgovaraju o svemu navedenom.

Uz paneliste iz Ministarstva poljoprivrede,  Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR), upravnih odjela Bjelovarsko-bilogorske županije i Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika, regionale razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije, sudionici će saznati kako lakše do EU novce te koje su prilike koje EU nudi mladim poljoprivrednicima.

Prijavite se za sudjelovanje, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova.