Poslovni uzlet grada Novigrada

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Novigrada
Više informacija

Lokacija

Novigrad, Hotel Maestral, Terre 2

Program

Program edukacija pogledajte ovdje.

Više o temama edukacija i predavačima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Novigrada Dusko Marusic/PIXSELL

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja su pozvani 6. studenog 2015. u Novigradu u  Hotel Maestral, Terre 2, da prisustvuju projektu Poslovni uzlet. Svi koji se prijave imaju priliku besplatno sudjelovati na edukacijama.

Na edukacijama su  mogli saznati važne informacije vezane za EU fondove za ruralni i regionalni razvoj, kreditiranje gospodarstava ili pak kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv.

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine,  na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

U 2015. godini Poslovni uzlet je obišao Veliku Goricu, Koprivnicu, Zadar, Pulu, Varaždin, Cres, Sisak, Vinkovce i Čakovec, Osijek, Split, Jastrebarsko, Ivanec, Ludbreg, Pregradu i Gospić, a u studenom prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Novigrad.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Novigrada

  Mira Krneta, HBOR

 • Poslovni uzlet grada Novigrada

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Novigrada

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Novigrada

  Sandro Lazarić, Arbona

 • Poslovni uzlet grada Novigrada

  Vesna Bukarica, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Novigrada

  Sunčana Matić , FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Novigrada

  Filip Brkljača, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Novigrada

  Davorka Hajduković , Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet grada Novigrada

  Sandro Kraljević, Ramiro

 • Poslovni uzlet grada Novigrada

  Arsen Paro , AZ Factoring

 • Poslovni uzlet grada Novigrada

  Nikola Nikšić, Konter savjetovanje