Poslovni uzlet grada Novalje

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Novalje
Više informacija

Lokacija

Gradska knjižnica Novalja, Dalmatinska ulica bb

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Novalje Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja pozvani su na Poslovni uzlet grada Novalje koji će se 9. lipnja 2017.  održati u Gradskoj knjižnici Novalja (Dalmatinska ulica bb). Riječ je o projektu Poslovnog dnevnika koji je pokrenut početkom 2014. godine u suradnji s partnerima te gradovima i županijama diljem Republike Hrvatske. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Ovim projektom želi se omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju, stoga i četvrtu godinu zaredom Poslovni dnevnik nastavlja s programima potpore za malo i srednje poduzetništvo u Lijepoj našoj. U lipnju se nova prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata za poduzetnike s područja Novalje i okolice. Interakcija panelista sa sudionicima, realni primjeri iz poslovnog života, razmjena iskustava s panelistima i ostalim polaznicima tribine samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne paneliste i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Ovogodišnju manifestaciju otvorit će gospodin Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika te gospodin Ante Dabo, gradonačelnik Novalje. Nakon pozdravnih govora organizatora i domaćina slijedi tribina Kako potaknuti razvoj malog i srednjeg poduzetništva u Novalji. Do sada su manifestacije iza nas okupile velik broj poduzetnika i obrtnika koji su stekli vrijedna znanja i vještine koje će im pomoći u njihovom poslovanju, a ovoga puta će tribina osigurati slične benefite kroz interaktivnu komunikaciju moderatora i uzvanika.