Poslovni uzlet Međimurske županije 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Međimurske županije 2017.
Više informacija

Lokacija

Pansion Ilonka, Matije Gupca 17, Mursko Središće

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Međimurske županije 2017. Milivoj Kuhar/PIXSELL

Poslovni uzlet Međimurske županije održao se 3. svibnja 2017. u Murskom Središću. Riječ je o projektu Poslovnog dnevnika koji je pokrenut početkom 2014. godine u suradnji s partnerima te gradovima i županijama diljem Republike Hrvatske s ciljem promicanja malog i srednjeg poduzetništva.

Naime, ovim projektom želi se omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju, stoga i četvrtu godinu zaredom Poslovni dnevnik nastavlja s programima potpore za ovaj vrlo bitan segment gospodarstva u Lijepoj našoj. Početkom svibnja se nova prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata otvarila se za poduzetnike Međimurske županije koji su uz vrsne predavače i stručnjake, naučili nešto novo i nadogradili već utvrđena znanja i vještine.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio Poslovnog uzleta.
Ovogodišnju manifestaciju otvorio je gospodin Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, gospodin Dražen Srpak, gradonačelnik Murskog Središća te gospodin Matija Posavec, župan Međimurske županije.

Nakon pozdravnih govora organizatora i domaćina slijedila je panel diskusija u kojoj se raspravljalo o Decentralizaciji i razvojnoj ulozi županija, a potom i trosatna radionica Tanje Kovačević i Matilde Vlah iz tvrtke KOTA PROJEKT d.o.o. s temom Bilanca u malom prstu. Radionica je obuhvatila pregled pravnih oblika poduzetništva i njihovo računovodstvo kroz bilancu, račun dobiti i gubitka, financijskih pokazatelja i izvještaja i slično.