Kako motivirati djelatnike, 14. studenoga 2018.

PCZ Konferencije Kako motivirati djelatnike, 14. studenoga 2018.
Više informacija

Lokacija

Kongresni centar FORUM, Zagreb

Program

Program konferencije pogledajte ovdje.

Kontakt

Za više informacija nazovite 01 6326 028 ili pošaljite e-poruku na konferencije@poslovni.hr.

Kako motivirati djelatnike, 14. studenoga 2018. motivacija

U državi u kojoj svakodnevno svjedočimo odlasku mladih u inozemstvo u potrazi za poslom sve se češće susrećemo i s odlaskom visokokvalificirane radne snage koja u Hrvatskoj ima posao, ali traži neke nove izazove ili prostor za napredak izvan granica Lijepe naše.

 Uz ionako velik problem nedostatka potrebne radne snage, u većini sektora uskoro bi dodatni problem mogao postati i kako zadržati, ali i motivirati postojeće radnike.

S obzirom na to da nove generacije radnika dolaze iz redova milenijaca koji na rad i zaposlenje gledaju potpuno drugačije nego stariji radnici, odnosno traže veću fleksibilnost i slobodu što zahtjeva  drugačiji način upravljanja ljudima, Poslovni dnevnik organizira konferenciju „Kako motivirati djelatnike“.

Kroz jednodnevnu konferenciju vodeći stručnjaci iz odjela ljudskih resursa iz velikih kompanija s jedne strane, ali i vlasnici manjih tvrtki koji se svojim radnicima bave sami trebali bi odgovoriti na sva gore navedena pitanja.

Konferencija je prilika za razmjenu iskustava, ali i otvaranje važnih pitanja koja se trebaju adresirati svim dionicima tržišta, ali i politici i akademskoj zajednici. Jer bez motiviranih i zadovoljnih radnika nema niti uspješnih kompanija o bilo kojem sektoru da se radi.

Konferencija će se održati 14. studenog 2018. godine u Kongresnom centru FORUM, Radnička 50, Zagreb.