Poslovni uzlet Međimurske županije 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Međimurske županije 2016.
Više informacija

Lokacija

Zgrada Scheier (Matice Hrvatske 1)

Program

Program besplatih edukacija pogledajte ovdje.

Više o predavačima i temama predavanja pogledajte na linku.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Međimurske županije 2016. Pixsell

Poslovni uzlet Međimurske županije

Poslovni uzlet Međimurske županije održat će se 22. travnja 2016. u Zgradi Scheier (Matice Hrvatske 1).

Poslovni dnevnik nastavlja s održavanjem besplatnih edukacija, interaktivnih predavanja i zanimljivih panel diskusija. U suradnji s Međimurskom županijom održat će se Poslovni uzlet  namijenjen poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-a, kao i svim zainteresiranima za najnovije informacije iz poslovnog svijeta.

Polaznici će na predavanjima u sklopu edukativnog dana usvojiti ključne vještine iz sektora financija, upravljanja tvrtkom i ljudskim resursima, kao i metode poslovnog umrežavanja. Svi zainteresirani imat će priliku upoznati se s rasponom bankarskih proizvoda i usluga te saznati najvažnije uvjete koje moraju ispuniti za pokretanje proizvođačke organizacije.  Vlasnici tvrtki, obrta i OPG-a koji posreduju u ispostavljanju proizvoda i usluga krajnjim korisnicima saznat će koji će osnovni koraci i mali trikovi doprinijeti uspjehu njihovog prodajnog sastanka.

Gotovo je nemoguće otvoriti biznis bez pozamašnih sredstava i investicija. Upravo pri takvom pokretanju i uspješnom održavanju poslovanja, financijskom potporom i pružanjem sredstava korisnicima putem svojih proizvoda angažirala se banka. Nisu svi bankarski proizvodi jednako efikasni i isplatljivi u specifičnim situacijama, stoga će Krešimir Delač, direktor Simulus grupe d.o.o. na predavanju 'Bankarski proizvodi i kako ih koristiti' informirati polaznike o vrstama bankarskih usluga. Osnovni proizvodi biti će objašnjeni na realnim i individualno prilagođenim primjerima, a za sva pitanja i savjete polaznici će se moći obratiti predavačima.

Vlasnici poduzeća i obrta svakodnevno rukovode glavnim procesima poslovanja, ali i ljudskim resursima. Svaki uspješni poduzetnik mora neprestano graditi povjerenje i lojalnost svojih zaposlenika i klijenata, a u tome mu pomaže educiranje o glavnim smjernicama efektivnog vođenja. Neprofesionalno upravljanje tvrtkom može dovesti do najvećih financijskih gubitaka. Polaznici Poslovnog uzleta naučit će metode za poboljšanje rezultata svoga tima i tehnike za oslobađanje potencijala  zaposlenika, kojim će se pospješiti radna atmosfera, razvoj poduzeća i dinamika poslovanja.

Sudionici Poslovnog uzleta Međimurske županije stečena znanja iz financija, prodajnih vještina i efektivnog vođenja tvrtke u poslovnoj svakodnevnici moći će iskušati i u praksi. Kako bi im nove kompetencije maksimalno pomogle pri stjecanju novih poslovnih kontakata, pobrinuti će se certificirani NLP trener Toni Babić, vlasnik tvrtke Praktikum sustavi, na predavanju iz Poslovnog umrežavanja.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-a, no zbog pristupačnosti predavača, zanimljivih tema i jednostavnosti interaktivnih radionica edukativne sadržaje posjećuju svi zainterani za poslovne teme.  Uz nova znanja polaznici s edukacija odlaze i s novim poslovnim kontaktima. 

Sudionici
 • Poslovni uzlet Međimurske županije 2016.

  Simon Ferjuc, Tetida d.o.o.

 • Poslovni uzlet Međimurske županije 2016.

  dr.sc. Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet Međimurske županije 2016.

  Kristina Androlić, Androlić Konzalting

 • Poslovni uzlet Međimurske županije 2016.

  Dragomir Gabrić, Krilo d.o.o.

 • Poslovni uzlet Međimurske županije 2016.

  Toni Babić, Praktikum sustavi