Poslovni uzlet – Završna manifestacija i koncert MASSIMA

PCZ Konferencije Poslovni uzlet – Završna manifestacija i koncert MASSIMA
Više informacija

Lokacija

Koncertna dvorana Lisinski, Zagreb

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet – Završna manifestacija i koncert MASSIMA Pixsell

Na završnoj manifestaciji Poslovnog uzleta u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski dodijelile su se nagrade najboljim malim i srednjim poduzetnicima u kategorijama Uzlet dobiti, Uzlet investicije, Uzlet izvoza, Uzlet prihoda, Uzlet zaposlenosti, Uzlet ženskog poduzetništva i Zlatni uzlet. Nagradu za Uzlet ženskog poduzetništva dobila je tvrtka Sancta Domenica, Uzlet dobiti odnijela je Paška sirana, Uzlet prihoda dobila je tvrtka Interijeri Buden,  Uzlet izvoza tvrtkaBosio Zagreb, Uzlet investicija Tehnozavod,  Uzlet zaposlenosti Brama –prom, a dobitnik Zlatnog uzleta je AquafilCRO.

Više o samom projektu okupljenima je rekla Andrea Borošić, direktorica Poslovnog dnevnika i članica Uprave Večernjeg lista. "Uspješno provodimo ovaj projekt već drugu sezonu, a čini se kao da je bilo jučer kada smo se pitali kako mi kao važan i relevantan poslovni medij možemo pomoći rastu malog i srednjeg poduzetništva. Obišli smo 23 grada, obrazovali preko 7 000 poduzetnika, a iduće godine nas čeka više od 30 gradova".

Obećala je kako se borba za male nastavlja, a Poslovni dnevnik će nastaviti izvještavati o njihovim pozitivnim pričama i pišući o njihovim uspjesima, problemima s kojima se suočavaju i nastaviti ih educirati kroz ovaj projekt omogućujući im da budu još bolji. ˝ Budućnost zemlje leži u njima, u onima koji su dovoljno hrabri da se uhvate u koštac s izazovima i administracijom˝, poručila je Borošić.