Poslovni uzlet grada Makarske 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Makarske 2017.
Više informacija

Lokacija

Hotel Osejava, Šetalište dr. fra Jure Radića

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr

Poslovni uzlet grada Makarske 2017. Toni Katic/HaloPix/PIXSELL

Poslovni uzlet grada Makarske održat će se 4. travnja 2017. u Hotelu Osejava (Šetalište dr. fra Jure Radića) u Makarskoj.

Poslovni dnevnik četvrtu sezonu zaredom nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih znanja i vještina smatraju ključem za uspjeh. Prošle su godine polaznici edukacija u Makarskoj mogli saznati sve o EU fondovima te osnaživanju proizvodnje, ruralnog razvoja i turizma u Dalmaciji te kako doći do povoljnih sredstava za ulaganje u turističke kapacitete.

U novoj sezoni Poslovnih uzleta, svi naši sudionici će sudjelovati na jedinstvenim dvosatnim radionicama na kojima će se iz prve ruke opremiti bogatim informacijama i savjetima iz svijeta marketinga, turizma i ekonomije. Naši predavači stručnjaci za sve naše polaznike pripremili su interesantne teme radionica putem kojih će potaknuti interaktivnu korisnu raspravu i dati odgovore na neke od najvažnijih pitanja u područjima trgovačkih društava, marketinga i kreativnog razmišljanja.

Nakon pozdravnih govora domaćina i organizatora manifestacije, na red dolazi panel diskusija na kojoj će sudjelovati lokalni i regionalni akteri koji će iznijeti svoje stavove o razvoju poduzetništva u Makarskoj, njihovoj problematici te (ne)iskorištenim potencijalima. Vrhunac Uzleta su dvije radionice - na prvoj će se polemizirati o troškovima i proceduri osnivanja vlastitog posla te njihovim prednostima i nedostacima. Radionicu pod temom „Kako pokrenuti svoj vlastiti posao i koji pravni oblik odabrati?“ vodit će gospođa Željka Marić iz Hitro.hr - servisa Vlade Republike Hrvatske za ubrzanu komunikaciju građana i poslovnih subjekata s državnom upravom.

Druga radionica pod nazivom ''Marketing i kreativno razmišljanje'', a njen predavač gospodin Karlo Stojčević iz Red Pointa bavit će se temama kreativnosti - kako ju probuditi i razmišljati izvan okvira. Naši polaznici saznat će sve osobine kreativaca i njihovog najvećeg neprijatelja, ali i naučiti tehnike kojima će moći prebroditi stres, promijeniti percepciju razmišljanja te naći nove načine motiviranja.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. Budite dio ovog jedinstvenog projekta i napravite korak prema uspješnijoj (poslovnoj) budućnosti.