Poslovni uzlet grada Ludbrega 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Ludbrega 2016.
Više informacija

Lokacija

dvorac Batthyany, Trg Svetog Trojstva 15, Ludbreg

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte na linku.

Više o predavačima i temama predavanja pogledajte na linku.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Ludbrega 2016. Marko Jurinec/PIXSELL

Poslovni uzlet grada Ludbrega  održati će se 1. rujna 2016. u dvorcu Batthyany,  Trg Svetog Trojstva 15, u Ludbregu.

U suradnji s Gradom Ludbregom i Varaždinskom županijom Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim edukativnim  predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

U sklopu edukativnog dana održati će se panel diskusija na temu "Pametan grad Ludbreg - uspostavljanje koncepta pametnog grada" na kojoj će sudjelovati predstavnici uspješnih poduzeća, a po završetku diskusije program se nastavlja sa besplatnim poslovnim edukacijama koje će se polaznicima pružiti teorijska i praktična znanja. Na predavanjima  ćete moći saznati kako pravilno raspolagati novcem, uspješno se prilagoditi novim izazovima te biti uspješan direktor vlastite tvrtke.

Manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. 

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

Sudionici
  • Poslovni uzlet grada Ludbrega 2016.

    Nikola Nikšić, Konter savjetovanje

  • Poslovni uzlet grada Ludbrega 2016.

    Dragana Mladenović, Miroras