Poslovni uzlet grada Labina

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Labina
Više informacija

Lokacija

Gradska knjižnica Labin (Rudarska 1/a)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Labina Labin/Thinkstock

I ove godine u suradnji s Gradom Labinom i Istarskom županijom Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

Polaznici edukacija prošle su godine naučili najnovije informacije iz financijskog sektora i saznali koji su najaktualniji natječaji za sredstva iz EU fondova.

Ove godine nakon pozdravnih govora održat će se tradicionalna panel diskusija na temu Kako potaknuti razvoj malog i srednjeg poduzetništva, a potom slijedi edukacija gospodina Krešimira Jusupa iz HT-a koji će u svojoj edukaciji objasniti sve prednosti Cloud usluga i kako ih iskoristiti u svom poslovanju.

Glavni i završni dio dana je trosatna radionica koju će održati gospodin Toni Babić iz tvrtke Praktikum Sustavi. Tema radionice bit će Prodaja za 5 – Thinking outside the box - Razmišljanje „Izvan kutije“, a svim će polaznicima omogućiti interaktivni pristup s predavačem te napredak u shvaćanju aspekata ponude i potražnje te sukladno tome, prodaji.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija.

Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.