Poslovni uzlet grada Labina

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Labina
Više informacija

Lokacija

Gradska knjižnica Labin (Rudarska 1/a)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Labina Labin/Thinkstock

I ove godine u suradnji s Gradom Labinom i Istarskom županijom Poslovni dnevnik je nastavio s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

Polaznici edukacija prošle su godine naučili najnovije informacije iz financijskog sektora i saznali koji su najaktualniji natječaji za sredstva iz EU fondova.

Ove godine nakon pozdravnih govora održala se tradicionalna panel diskusija na temu Kako potaknuti razvoj malog i srednjeg poduzetništva, a potom i edukacija gospodina Krešimira Jusupa iz HT-a koji je objasnito sve prednosti Cloud usluga i kako ih iskoristiti u svom poslovanju.
Glavni i završni dio dana bila je trosatna radionica koju je održao gospodin Toni Babić iz tvrtke Praktikum Sustavi. Tema radionice bila je Prodaja za 5 - Thinking outside the box - Razmišljanje "Izvan kutije", a svim je polaznicima omogućen interaktivni pristup s predavačem te napredak u shvaćanju aspekata ponude i potražnje te sukladno tome, prodaji.

Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imali su priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.