Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije
Više informacija

Lokacija

Srednja škola Krapina, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 6

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o predavačima i temama predavanja pogledajte na linku.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije Press photo

Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije održat će se 8. rujna 2016. u Srednjoj školi Krapina, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 6

U suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim edukativnim  predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

U sklopu edukativnog dana održati će se panel diskusija na temu "Decentralizacija i razvojna uloga lokalnih zajednica" na kojoj će se raspravljati o mjerama regionalne samouprave za poticanje poduzetništva, a po završetku diskusije program se nastavlja s besplatnim poslovnim edukacijama koje će se polaznicima pružiti teorijska i praktična znanja.Na predavanjima ćete moći saznati kako pronaći dobar tim koji će postati pogon za ostvarivanje poslovnih rezultata, kako uspjeti kao žena u biznisu i kako uz pomoć EU fondova dodatno razviti svoje vještine u poduzetništvu.

Manifestacija Poslovni uzlet prvenstveno je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je također zanimljiva i velikim kompanijama. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. 

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije

  Bernarda Cecelja, Vlasnica tvrtke Bernarda d.o.o.

 • Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije

  Saša Bukovac, HGK

 • Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije

  Davorin Štetner, CRANE

 • Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije

  Saša Cvetojević, Privatni investitor

 • Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije

  Aco Momčilović, Chief Human Resources Officer u Rimac Automobili