Regionalna konferencija Grad Koprivnice

PCZ Konferencije Regionalna konferencija Grad Koprivnice
Više informacija

Lokacija

Pučko otvoreno učilište (Dvorana 1/II kat), Trg bana Josipa Jelačića 6 (2 kat), Koprivnica

Program

Program besplatnih edukacija možete preuzeti ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefon 01 / 6326 064 i na e-adresu konferencije@poslovni.hr.

Regionalna konferencija Grad Koprivnice Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL

Regionalna konferencija Grada Koprivnice održat će se 3.7.2019. godine u Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica  s početkom u 10 sati

Događanje će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika, Vladimir Nišević, gradonačelnik grada Koprivnice, Mišel Jakšić te ministar turizma Gari Cappelli

Nakon toga će uslijediti intervju 1 na 1 sa ministrom turizma Gari Capellijem o nacionalnoj strategiji razvitka turizma, te prezentacija o realiziranim strateškim projektima vezanih za sektor turizma. Također, kroz panel diskusiju i tribinu obradit će se teme o značaju kontinentalnog turizma za gospodarski razvoj gradova središnje Hrvatske te o stvaranju novih turističkih proizvoda kontinentalnog turizma. 

Cilj konferencije je razmjena iskustava unutar sektora turizma i razvoj novih ideja za jačanje gospodarstva središnje Hrvatske. 

Regionalna konferencija se provodi u sklopu projekta Poslovni uzlet kojom Poslovni dnevnik već šestu godinu zaredom besplatnim seminarima i radionicama educira poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i poljoprivrednika diljem Lijepe naše s ciljem poboljšanja njihovog poslovanja i konkurencije na domaćem i stranom tržištu. 

Komunalac prvi u Hrvatskoj nabavio pametne spremnike za zbrinjavanje otpada i recikliranje
Grad Koprivnica

Komunalac prvi u Hrvatskoj nabavio pametne spremnike za zbrinjavanje otpada i recikliranje

Bigbelly stanice za pametno zbrinjavanje i recikliranje otpada trenutno su prisutne u preko 1500 gradova u više od 47 zemalja diljem svijeta. Pametna i povezana putem mobilne mreže te koristeći sunčevu energiju kojom se opskrbljuje integriranim solarnim pločama, Bigbelly stanica potencijalna je platforma za mnoga druga tehnološka rješenja potrebna javnim površinama kao što su Wifi Hotspot, senzori za mjerenje buke, pješačkog prometa, zagađenja zraka i mnogih drugih parametara, bez korištenja dodatnih izvora energije.