Poslovni uzlet grada Koprivnice 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Koprivnice 2017.
Više informacija

Lokacija

Gradska vijećnica, Zrinski trg 1.

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr

Poslovni uzlet grada Koprivnice 2017. Marijan Susenj/PIXSELL

U suradnji s Gradom Koprivnicom, Poslovni dnevnik je četvrtu godinu zaredom nastavio s besplatnim programima edukacija i potpore za sve male i srednje poduzetnike, vlasnike OPG-ova i obrtnike. Riječ je o danu edukativnog karaktera na kojem su eminentni hrvatski stručnjaci iz područja ekonomije, financija, marketinga i prodaje kroz radionice, edukacije i panel diskusije pružili svim polaznicima dodatna poslovna znanja i alate za rast i razvoj svog poslovanja.

Prošle su godine koprivnički poduzetnici mogli saznati koji su aktualni natječaji za sredstva iz EU fondova, na koje ih se načine može iskoristiti, a posebno su oduševljeni bili edukacijama o digitalnom marketingu te novim tehnologijama. Ovog travnja, točnije 25.4.2017. godine Poslovni uzlet grada Koprivnice održao se u koprivničkoj Gradskoj vijećnici, na adresi Zrinski trg 1. Svi polaznici su imali jedinstvenu priliku sudjelovati na interaktivnoj trosatnoj radionici putem koje su dobili širi uvid i perspektivu u sve aspekte uspješne prodaje.

Gost predavač ove radionice bio je gospodin Toni Babić iz Praktikum sustava, agencije za razvoj ljudskog potencijala koja pomaže organizacijama i pojedincima da razviju motivaciju, vještine i obrasce ponašanja potrebne za uspjeh u suvremenom društvu. Tema radionice je bila Prodaja za 5 - thinking outside the box, a osvrnuo se na karakteristike uspješnog prodavača i na cijeli kontekst procesa prodaje - što ljudi kupuju, kako kupuju, koliko je bitna povratna informacija od kupca i eventualna reklamacija te kako uspješno zaključiti prodaju.

Mnogi poduzetnici naglasili su kako su im upravo manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima.