Regionalna konferencija Zagrebačke županije

PCZ Konferencije Regionalna konferencija Zagrebačke županije
Više informacija

Lokacija

Hotel International

Program

Program konferencije preuzmite ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefon 6326 033 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Regionalna konferencija Zagrebačke županije zgz

Regionalna konferencija Zagrebačke županije održat će se 12. prosinca 2018. u Hotelu International u Zagrebu.

Manifestaciju će pozdravnim govorima otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika, gospodin Vladimir Nišević i župan Zagrebačke županije, gospodin Stjepan Kožić.

U suradnji s Zagrebačkom županijom, Poslovni dnevnik organizira konferenciju gdje će svi prisutni imati priliku čuti „intervju 1 na 1“ na temu „Ulaganje i razvoj prometne povezanosti“. Na panel diskusijama gostovat će župani prijateljskih županija i drugi predstavnici lokalne i regionalne vlasti te će raspravljati o temama županijskih prometnica.

Također, na konferenciji će se održati prezentacija na temu Projekata kroz županijsko financiranje i fondove EU koju će prezentirati gospodin Damir Fašaić, pročelnik upravnog odjela za gospodarstvo Zagrebačke županije. I po završetku će se održati panel diskusija Razvoj i perspektive gospodarstva te povećanje zaposlenosti u Zagrebačkoj županiji.

Pet godina zaredom Poslovni dnevnik besplatnim seminarima i radionicama educira poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i poljoprivrednike diljem Lijepe naše s ciljem poboljšanja njihovog poslovanja i konkurencije na domaćem i stranom tržištu. Edukativne manifestacije „Poslovni uzlet“ i „Regionalne konferencije“ pokazale su se kao važan faktor razvoja hrvatskog poduzetništva koji je posljednjih godina pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva.