Poslovni uzlet grada Jastrebarskog 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Jastrebarskog 2016.
Više informacija

Lokacija

Glazbena škola, Zrinsko Frankopanska 13

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o temama predavanja i predavačima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Jastrebarskog 2016. Goran Stanzl/PIXSELL

Poslovni uzlet grada Jastrebarskog održat će se 4. lipnja 2016. u Glazbenoj školi (Zrinsko Frankopanska 13)

Poslovni dnevnik organizira u suradnji s Gradom Jastrebarskim i Zagrebačkom županijom korisne poslovne edukacije i predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe koje žele produbiti svoja znanja i sposobnosti u marketingu, novim tehnologijama i financijama.

Polaznike će profesionalci iz vitalnih poslovnih grana informirati o novostima iz poslovnog svijeta te opskrbiti savjetima iz bankarstva, novih tehnologija i brendiranja . Uz savjete o financijskim mogućnostima za pribavljanje sredstava pri otvaranju biznisa, polaznici će saznati koji su koraci za izgradnju uspješne i efektivne brend strategije te kako s novim tehnologijama brže, povoljnije i jednostavnije do pravilnog vođenja poslovanja s različitih lokacija.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Jastrebarskog pozdravit će i gradonačelnik Jastrebarskog , Zvonimir Novosel te župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

U sklopu edukativnog dana održati će se panel diskusija na temu "Optimizacija i uštede kroz energetsku održivost" na kojoj će moći svi poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-a imati priliku sudjelovati. Tematski različite i interaktivno usmjerene radionice potaknut će sudionike kako na efikasan naćin postići konkurentnost i poslovni uspjeh.

Polaznici će biti upućeni u najnovije informacije iz financijskog sektora i saznati koji su najaktualniji natječaji za sredstva iz EU fondova. Otvaranje i održavanje konkurentnog biznisa često ovisi i o neprestanim investicijama, pri čemu nam pomaže širok raspon bankarskih proizvoda. Prisutni će saznati koji su proizvodi najfleksibilniji i najpogodniji za njihove specifične primjere, a stečeno će znanje iz područja financija moći kombinirati sa savjetima marketinških stručnjaka.

Poslovni uzlet održava se diljem Hrvatske s ciljem promicanja i unaprijeđenja kvalitete poslovanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima za poslovne teme, informacije i alate u svrhu poboljšanja poslovnog statusa, a polaznici predavanja napuštaju s korisnim iskustvom i novim kontaktima.

 

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Jastrebarskog 2016.

  Dragomir Gabrić, Krilo d.o.o.

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarskog 2016.

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarskog 2016.

  Hrvoje Šarić , Ohoho

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarskog 2016.

  Željka Tihomirović, Ohoho

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarskog 2016.

  Karlo Stojčević, Red Point

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarskog 2016.

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ