Poslovni uzlet Ivanić-Grada 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Ivanić-Grada 2017.
Više informacija

Lokacija

Moslavačka 11 (Mala sala Pučkog otvorenog učilišta)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Ivanić-Grada 2017. Petar Glebov/PIXSELL

Poslovni uzlet Ivanić-Grada održao se 7. travnja 2017., na adresi Moslavačka 11 (Mala sala Pučkog otvorenog učilišta a manifestaciju je otvorio gospodin Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, gospodin Vladimir Bregković, gradonačelnik Vrbovca, gospodin Javor Bojan Leš, gradonačelnik Ivanić-Grada, Mario Antonić, državni tajnik Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta te gospodin Gari Cappelli, ministar turizma.

Za sve polaznike pripremili smo dvije panel diskusije na kojima su lokalni i državni službenici raspravljati o Razvoju poduzetništva o turizma u Ivanić-Gradu te o Urbanizaciji Ivanić-Grada. Uvodne prezentacije u drugi panel održali su Tomislav Masten  iz Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije i Sanja Radošević iz  Ivakopa.

Održana je i dvosatna radionica Kristine Androlić  o tome Kako povući sredstva iz EU fondova za MSP i turizam, koji je način prijave i koji su aktualni natječaji. Manifestaciju je zatvorio gospodin Valentin Gadža iz Razvojne agencije IGRA s prezentacijom o suradnji Razvojne agencije IGRA i lokalnih gospodarstvenika.