Poslovni uzlet Ivanić-Grada 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet Ivanić-Grada 2017.
Više informacija

Lokacija

Moslavačka 11 (Mala sala Pučkog otvorenog učilišta)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet Ivanić-Grada 2017. Petar Glebov/PIXSELL

Poslovni uzlet Ivanić-Grada održat će se 7. travnja 2017., na adresi Moslavačka 11 (Mala sala Pučkog otvorenog učilišta).

Poslovni dnevnik već 4 godine zaredom održava besplatne programe edukacija i potpore za sve male i srednje poduzetnike, vlasnike OPG-ova i obrtnike u okviru manifestacije Poslovni uzlet. O popularnosti projekta i pozitivnim reakcijama poslovnog dijela javnosti svjedoči i činjenica kako iz godine u godinu gradovi diljem Lijepe naše po prvi puta organiziraju Poslovni uzlet i za svoje građane. Tako će ove godine Poslovni dnevnik premijerno educirati malo i srednje poduzetništvo u Ivanić-Gradu. Radi se o edukativnom danu na kojem hrvatski ekonomisti te prodajni i marketinški stručnjaci svim polaznicima pružaju dodatna poslovna znanja i alate za rast i razvoj svog poslovanja kroz radionice, edukacije i panel diskusije.

Poslovni uzlet Ivanić-Grada održat će se 7. travnja 2017., na adresi Moslavačka 11 (Mala sala Pučkog otvorenog učilišta), a manifestaciju će otvoriti gospodin Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, gospodin Javor Bojan Leš, gradonačelnik Ivanić-Grada te gospodin Gari Cappelli, ministar turizma.

Za sve polaznike pripremili smo dvije panel diskusije na kojima će lokalni i državni službenici raspravljati o Razvoju poduzetništva o turizma u Ivanić-Gradu te o Urbanizaciji Ivanić-Grada.

Uvodne prezentacije u drugi panel održat će Tomislav Masten  iz Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije i Vlado Žigrović iz  Gospodarenja otpadom Zagrebačke županije.

Nakon toga slijedi dvosatna radionica Kristine Androlić  o tome Kako povući sredstva iz EU fondova za MSP i turizam?. Gospođa Androlić certificirana je  Voditeljica izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te certificirani stručnjak za javnu nabavu, a u svojoj će vam radionici pružiti uvod u EU fondove – koji je način prijave i koji su aktualni natječaji. Manifestaciju će zatvoriti gospodin Valentin Gadža iz Razvojne agencije IGRA koji će održati prezentaciju Suradnja Razvojne agencije IGRA i lokalnih gospodarstvenika.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, razmjena iskustava s predavačem i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Stoga je zagarantirano da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine. Dođite na Poslovni uzlet grada Ivanić-Grada jer riječ je o idealnoj prilici za predstavljanje svog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava.