Poslovni uzlet grada Ivanca

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Ivanca
Više informacija

Lokacija

Hotel Orion (Horvatsko 28)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Ivanca Ivanec/Thinkstock

Poslovni uzlet grada Ivanca održao se 13. lipnja 2018. u Hotelu Orion (Horvatsko 28).

Poslovni dnevnik nastavio je suradnju s gradom Ivancem i  organizirao trosatnu interaktivnu radionicu za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje smatraju ključem uspjeha.

Održala se radionica "Digitalni marketing u službi poslovnog uspjeha - saznajte kako se učinkovito i povoljno oglašavati na Googleu i Facebooku". Sudionici su kroz radionicu imali priliku naučiti kako iskoristiti moć digitalnog marketinga za postizanje konkretnog cilja, koje alate koristiti, kako uskladiti digitalnu i nedigitalnu komunikaciju i kako uspješno voditi digitalnu kampanju, a da se ne izgubi iz vida poslovni cilj.

Radionicu je vodio Ivan Filipčić, vlasnik digitalne marketinške agencije a2z solutions koja je između ostalog specijalizirana za upravljanje, oglašavanje i optimiziranje stranica na društvenim mrežama, a posebno su stručni u pružanju usluga AdWords oglašavanja.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.