Poslovni uzlet grada Ivanca 2017.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Ivanca 2017.
Više informacija

Lokacija

Vladimira Nazora 1 (Gradsko kino)

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Ivanca 2017. Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Ivanec, kao jedan od pet hrvatskih pametnih gradova, ujedno grad lider po broju zaposlenih po poduzetniku, ali i po najnižim plaćama, idealna je destinacija za organizaciju Poslovnog uzleta.
Stoga ove godine u suradnji s Gradom Ivancem Poslovni dnevnik nastavio je s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

Polaznici su se na ovogodišnjoj panel diskusiji i trosatnoj radionici iz prve ruke opremili bogatim informacijama i savjetima koji će im pomoći u budućnosti njihovog poslovanja.

Prošle su godine poduzetnici u Ivancu bili upućeni u najnovije informacije iz financijskog sektora i saznali koja su sredstva za ruralni razvoj i gospodarstvo najaktualnija iz EU fondova. Također, svi prisutni saznali su koji su proizvodi najfleksibilniji i najpogodniji za njihove specifične primjere, a stečeno su znanje iz područja financija mogli kombinirati sa savjetima marketinških stručnjaka.

U četvrtoj sezoni Poslovnih uzleta pripremili smo nove panel diskusije i radionice s ciljem povećanja konkurentnosti hrvatskih poduzetnika na domaćem i stranom tržištu. Tako se u lipnju na Poslovnom uzletu grada Ivanca održala panel diskusija s temom Osnivanje zaštitnih radionica - Prilika za poslodavce da povećaju produktivnost radnika u prerađivačkoj industriji, a potom i edukacija Ured u oblaku gospodina Krešimira Jusupa iz HT-a te trosatna radionica Neverbalna komunikacija u poslovanju gospođe Ivane Zvrko iz tvrtke ADIZ, tvrtke ekspert za poslovnu edukaciju.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.