Investicijske (ne)prilike u Hrvatskoj

PCZ Konferencije Investicijske (ne)prilike u Hrvatskoj
Više informacija

Lokacija

Hotel The Westin (Kristalna dvorana), Ul. Izidora Kršnjavog 1, Zagreb

Program

Preliminarni program konferencije možete preuzeti ovdje.

Kontakt

Za više informacija nazovite 01 6326 028 ili pošaljite e-mail na konferencije@poslovni.hr.

Investicijske (ne)prilike u Hrvatskoj druga konferencija investcro

U suradnji s Udrugom stranih ulagača u Hrvatskoj te ostalim partnerima projekta InvestCro: Kako do ulagača, Večernji list, Poslovni dnevnik i 24sata 18. ožujka 2019. organiziraju drugu konferenciju „InvestCro: Investicijske (ne)prilike u Hrvatskoj“.

Naglasak druge konferencije će biti na propuštenim prilikama odnosno planiranim investicijama koje se nisu realizirale te će se govoriti o preprekama, ali i mogućim poboljšanjima po pitanju dolaska i tretmana stranih ulagača. Poseban naglasak stavljen je na važnost objedinjavanja svega što potencijalni ulagači  trebaju na jednom mjestu kroz agenciju ili neku drugu formu. Također, sudionici konferencije razgovarat će o važnosti stranih investicija za rast hrvatskog gospodarstva kroz ulaganja, ali i transfer znanja.

Prisutnima će se pozdravno obratiti i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pod čijem su visokim pokroviteljstvom organizirane sve tri konferencije u sklopu projekta „InvestCro: Kako do ulagača“.

Konferencija „InvestCro: Investicijske (ne)prilike u Hrvatskoj“ održat će se 18. ožujka 2019. godine u hotelu The Westin (Kristalna dvorana) s početkom u 10 sati.