Poslovni uzlet grada Hvara

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Hvara
Više informacija

Lokacija

Gradska vijećnica (Loggia), Trg sv. Stjepana

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Hvara Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Još 2014. godine Poslovni dnevnik prepoznao je važnost i zaslugu malih i srednjih poduzetnika za iskorištavanje gospodarskih potencijala u Republici Hrvatskoj, stoga se već četvrtu godinu zaredom organiziraju besplatne edukacije putem kojih se nastoje dodatno educirati poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-ova kako bi povećali konkurentnost na domaćem i stranom tržištu. Upravo su se besplatne edukacije pokazale kao važan element razvoja malog i srednjeg poduzetništva koji je dug niz godina pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva. Naime, ovaj dio gospodarstva zapošljava 65 posto ukupne zaposlenosti te generira oko 50 posto bruto društvenog proizvoda.

U četvrtoj sezoni postojanja, projekt Poslovni uzlet u svibnju je okupio poduzetnike na Hvaru. Poslovni uzlet grada Hvara održao se 9. svibnja 2017. godine u Gradskoj vijećnici (Loggia) na Trgu Sv. Stjepana. Hvarske poduzetnike najprije je pozdravio Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika i Rino Budrović, gradonačelnik Hvara, a potom je slijedila panel diskusija na kojoj se raspravljalo o strategiji razvoja turizma na otoku. U drugom dijelu programa će svi okupljeni sudjelovali su radionici gospodina Krešimira Jusupa iz Hrvatskog telekoma, savjetnika za prodaju poslovnim korisnicima u Hrvatskom Telekomu. Sve pristutne upoznao je s cloud tehnologijom. Jusup je kvalificirani trener i specijalist za prodaju i efikasnost koji tijekom svog dugogodišnjeg rada u Hrvatskom Telekomu stekao veliko iskustvo rada upravo sa poslovnim korisnicima i konstantno pomaže njihovoj edukaciji kako bi unaprijedili posao.

Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za dodatne poslovne informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa. Upravo su dosadašnja iskustva pokazala da svi polaznici edukacija postanu obogaćeni korisnim iskustvom i novim poslovnim kontaktima jer je uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano da ćete naučiti nešto novo te produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.