Poslovni uzlet grada Hvara

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Hvara
Više informacija

Lokacija

Gradska vijećnica (Loggia), Trg sv. Stjepana

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 030 i  na e-adresu poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Hvara Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Još 2014. godine Poslovni dnevnik prepoznao je važnost i zaslugu malih i srednjih poduzetnika za iskorištavanje gospodarskih potencijala u Republici Hrvatskoj, stoga se već četvrtu godinu zaredom organiziraju besplatne edukacije putem kojih se nastoje dodatno educirati poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-ova kako bi povećali konkurentnost na domaćem i stranom tržištu. Upravo su se besplatne edukacije pokazale kao važan element razvoja malog i srednjeg poduzetništva koji je dug niz godina pokretačka snaga hrvatskog gospodarstva. Naime, ovaj dio gospodarstva zapošljava 65 posto ukupne zaposlenosti te generira oko 50 posto bruto društvenog proizvoda.

U četvrtoj sezoni postojanja, projekt Poslovni uzlet u svibnju će okupiti poduzetnike na Hvaru gdje ih očekuje mnoštvo interesantnih tema koje će eminentni stručnjaci iz svijeta hrvatske ekonomije i poduzetništva  obrađivati na radionici i panel diskusiji. Poslovni uzlet grada Hvara održat će se 9. svibnja 2017. godine u Gradskoj vijećnici (Loggia) na Trgu Sv. Stjepana. Hvarske poduzetnike najprije će pozdraviti Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika i Rino Budrović, gradonačelnik Hvara, a potom slijedi panel diskusija na kojoj će se raspravljati o Strategiji razvoja turizma na otoku. Nakon toga slijedi pauza, a u drugom dijelu programa će svi okupljeni sudjelovati u dvosatnoj radionici gospodina Nikija Deškovića, suosnivača i direktora tvrtke Internet partner koja se bavi razvojem Internet tehnologija za turizam. Putem interaktivne radionice polaznici će imati idealnu priliku  za direktnu komunikaciju s predavačem koji će obraditi temu Digitalni marketing i turizam te vas naučiti kako povoljno oglašavati turističke kapacitete na Googleu i Facebooku. 

Budite i ove godine dio besplatnih edukacija koje se nastavljaju održavati diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za dodatne poslovne informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa. Upravo su dosadašnja iskustva pokazala da svi polaznici edukacija postanu obogaćeni korisnim iskustvom i novim poslovnim kontaktima jer je uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano da ćete naučiti nešto novo te produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.