Poslovni uzlet grada Grubišnog Polja

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Grubišnog Polja
Više informacija

Lokacija

Grubišno Polje, Centar za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman, Ivana Nepomuka Jemeršića 1

Program

Program edukacija pogledajte ovdje.

Više o temama i predavačima saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Grubišnog Polja Damir Spehar/PIXSELL

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine, na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

U 2015. godini Poslovni uzlet je obišao Veliku Goricu, Koprivnicu, Zadar, Pulu, Varaždin, Cres, Sisak, Vinkovce i Čakovec, Osijek, Split, Jastrebarsko, Ivanec, Ludbreg, Pregradu i Gospić , a u studenom prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Grubišno Polje.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Grubišnog Polja

  Igor Bobek, HGK

 • Poslovni uzlet grada Grubišnog Polja

  dr.sc. Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Grubišnog Polja

  Marijana Oreb, HAMAG-BICRO

 • Poslovni uzlet grada Grubišnog Polja

  Nikola Nikšić , Konter savjetovanje

 • Poslovni uzlet grada Grubišnog Polja

  Davorka Hajduković, Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet grada Grubišnog Polja

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Grubišnog Polja

  Sandro Lazarić, Arbona