Budućnost građevinskog sektora

PCZ Konferencije Budućnost građevinskog sektora
Više informacija

Lokacija

Kongresni centar Forum Zagreb

Program

Program konferencije možete pogledati ovdje.

Kontakt

Za više informacija nazovite 01 6300 864 ili pošaljite e-mail na konferencije@poslovni.hr.

Budućnost građevinskog sektora Budućnost građevinskog sektora

Poslovni dnevnik organizira konferenciju "Budućnost građevinskog sektora" koja će se održati 17. lipnja 2019. godine u Kongresnom centru Forum-Zagreb s početkom u 10 sati.

Cilj konferencije je potaknuti javnu raspravu na temu budućnosti građevinskog sektora, uspoređivati politike za oporavak građevinskog sektora zemalja Europske unije, raspravljati o mogućim najboljim opcijama odnosa javnog i privatnog partnerstva u budućnosti te promovirati sve uspješne mjere i poslovne inicijative koje se u tom sektoru već provode. 

Teme koje će se obraditi u sklopu konferencije su provođenje digitalizacije u građevinskom sektoru, povlačenje sredstava iz EU fondova, nove tehnologije u gradnji, radna snaga u građevinskom sektoru, energetska obnova javnih zgrada i obiteljskih kuća, zelena gradnja...

Na konferenciji će se kroz dvije panel diskusije govoriti o nedostatku radne snage i cijeni rada budući da bi uskoro dodatni problem mogao postati kako zadržati, ali i motivirati radnu snagu koja u Hrvatskoj ima posao, ali traži nove izazove ili prostor za napredak izvan granica.  Na drugoj panel diskusiji govorit će se o sustavu javne nabave i EU fondovima budući da  ih tek manji dio hrvatskog gospodarskog sektora iskorištava.