Poslovni uzlet grada Splita 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Splita 2016.
Više informacija

Lokacija

Dom HV-a (Lora), Poljudsko šetalište 1, Split

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte na linku.

Više o predavačima i temama predavanja saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Splita 2016. Pixsell

Poslovni uzlet grada Splita održat će se 11. ožujka 2016. u Domu HV-a (Lora).

Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Splitom i Splitsko-dalmatinskom županijom organizira besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike i one koji se nalaze u procesu pokretanja vlastitog biznisa, kao i za sve zainteresirane za usvajanje informacija o EU fondovima, brendiranju i projektima ili jednostavno žele naučiti efikasno upotrebljavati nove tehnologije.

Polaznici će imati priliku naučiti kako povući sredstva iz EU fondova i maksimalno unaprijediti poslovne usluge te će saznati koji su najprikladniji bankarski proizvodi za njihovo poslovanje. Svi uključeni u turistički sektor dobit će najnovije informacije o poreznim obvezama iznajmljivača objekata, dok će vlasnici poduzeća čiji se brend našao na tankom ledu usvojiti korake za specificiranje i ispravljanje problema.

Polaznici uzleta prisustvovat će panel diskusiji na temu 'Mogućnosti povlačenja sredstava iz EU i nacionalnih fondova', s ciljem podizanja razine educiranosti poduzetnika o načinima stjecanja prava na sredstva i njihovo korištenje u svrhu poticanja rasta i razvoja poduzetničke klime.

Neadekvatno vremensko planiranje projekta, labava umjetna partnerstva i pretjerivanje u količini željenih rezultata samo su neke od neprilika koje mogu zahvatiti provedbu EU projekata. Krešimir Budiša, direktor društva UHY Savjetovanje d.o.o. i revizor EU projekata svoja će znanja i vještine iz područja upravljanja, pripreme i provedbe EU projekata podijeliti s nazočnima te polaznike Uzleta uputiti u najčešće probleme kod aplikacije i provedbe EU projekata.

Digitalno okruženje u kojem se posljednjih godina odvija poslovanje uvjetovalo je sve veću potrebu korištenja novih tehnologija, stoga opstanak na tržištu zahtjeva razvijanje digitalnih kompetencija i višu razinu informatičke pismenosti. Krešimir Jusup, savjetnik za prodaju i specijalist za efikasnost u Hrvatskom Telekomu s iskustvom u edukaciji poslovnih korisnika, u segmentu unaprjeđenja poslovanja, predstavit će prisutnima nove tehnologije kao pomoćna sredstva koja je moguće angažirati u službu poslovanja. Polaznici će imati mogućnost naučiti važnost uloge modernih tehnoloških rješenja za svakodnevne radne zadatke i kako ih pravilno upotrebljavati.

Što napraviti kada niste zadovoljni brendom i koje promjene najprije unijeti kako biste vratili svoju strategiju na pravi put, pitanja su koja će obraditi Karlo Stojčević, ekspert u transformaciji brendova i strateškom planiranju te radi na poziciji direktora agencije Red Point. Poduzetnici se mogu naći u neprilici pri artikuliranju dodatne vrijednosti proizvoda u odnosu na konkurenciju, čemu uzrok često može biti i nerazrađena strategija. Za efikasno rješavanje problema moramo se upoznati s osnovnim elementima brend arhitekture i uvidjeti što točno klijenti žele te strateški pristupiti razradi ideje, jer jedinstveni brend pogoduje učvršćivanju lojalnosti klijenata i potrošača, održavanju viših cijena i povećanju prihoda.

Poslovni uzlet projekt je Poslovnog dnevnika koji se zasniva na pružanju edukativne potpore hrvatskim malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima i iznalaženjem alata za razvoj poduzetništva, a provodi se u obliku predavanja, seminara i interaktivnih radionica za sve zainteresirane. Programe Poslovnog uzleta dosada je posjetilo preko 7000 poduzetnika.

 

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Splita 2016.

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Splita 2016.

  Krešimir Budiša, UHY Savjetovanje

 • Poslovni uzlet grada Splita 2016.

  Helena Budiša, UHY HB EKONOM

 • Poslovni uzlet grada Splita 2016.

  Karlo Stojčević, RedPoint

 • Poslovni uzlet grada Splita 2016.

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom