Poslovni uzlet grada Siska

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Siska
Više informacija

Lokacija

PISAK – Poduzetnički inkubator Sisak, Capraška ulica 12, Sisak

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o predavačima i temama predavanja pogledajte ovdje.

Mjesto održavanja (PISAK) pogledajte na karti.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Siska pixsell

Projekt Poslovni uzet pokrenut je na inicijativu Poslovnog dnevnika početkom 2014. godine, u suorgani­zaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima. Osnovna ideja projekta bila je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih  malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj. Također cilj nam je bio omogućiti im alate da postanu još bolji, uspješniji te da ostvaruju rast poslovanja. Nakon što smo u 2014. godini uspješno educirali više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, nastavljamo podupirati malo i srednje poduzetništvo i u 2015.godini s još većim ambicijama i željama.

U 2014.godini Poslovni uzlet je obišao Jastrebarsko, Zagreb, Pregradu, Osijek i Rijeku te u ožujku prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Sisak.

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali koji su zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja su 27.ožujka 2015. u Sisku u Poduzetničkom inkubator Sisak (Capraška ulica 12) imali priliku poslušati besplatne edukacije o oglašavanju na Facebooku i Googleu, cloud uslugama, mogućnostima financiranja projekata s područja ruralnog razvoja i poljoprivrede EU sredstvima te o iskustvima startupova koji se temelje na novim tehnologijama. Saznali su kako doći do sredstava Fonda za projekte energetske učinkovitosti, kako izbjeći greške u pisanju kreditnih zahtjeva, kako doći do povoljnih sredstava kreditiranja HBOR-a, kako razviti brend strategiju te kako uspješno prodati uslugu ili proizvod.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

 

Budite dio mreže poduzetnika, širite pozitivnu poduzetničku klimu i naučite sve što je potrebno da pobijedite svoju konkurekciju - potpuno besplatno!

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Siska

  Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Siska

  Vesna Bukarica, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Siska

  Filip Brkljača, FZOEU

 • Poslovni uzlet grada Siska

  Dubravko Babić, FER

 • Poslovni uzlet grada Siska

  Dražen Bosak, HUP u suradnji s Eudcamixom

 • Poslovni uzlet grada Siska

  Davorka Hajduković, Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet grada Siska

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Siska

  Anton Smolčić, Styria

 • Poslovni uzlet grada Siska

  Tin Klasić, Styria

 • Poslovni uzlet grada Siska

  Karlo Stojčević, RedPoint

 • Poslovni uzlet grada Siska

  Nada Trgovčević Letica, Ministarstvo poljoprivrede